Choco Vanilla Vegán Szappan -  - Meska.hu
Choco Vanilla Vegán Szappan -  - Meska.hu
Az ár 1db szappanra vonatkozik! Kézműves vegán szappanaink a mindennapi bőrápolást biztonságossá és élvezetessé teszik. Ha érzed, hogy bőröd ki van éhezve az adalékanyagoktól mentes, tiszta és tápláló kozmetikumok használatára, akkor az első lépés, hogy a mindennapi tisztálkodásban natúr, kézműves szappanokat használsz. Termékeink bőrbarát kozmetikumok, nem tartalmaznak állati eredetű összetevőt és gazdagon hidratálnak. TÖKÉLETES VÁLASZTÁS HA • Egy szappantól a tökéletes megtisztulás élményét várod. • Gyulladásra, ekcémára hajlamos bőröd van • Szereted a csokoládé és a vanília szívmelengető illatát. • Fontos számodra, hogy szappanod ne szárítsa a bőröd, hanem a tisztítással egyidejűleg táplálja is azt. • Tudatosan kerülöd az állati eredetű alapanyagok használatát. • SLS- és paraffinmentes szappant keresel. • A kézműves és natúr kozmetikumok híve vagy. A CHOCO VANILLA vegán szappan a tökéletes tisztító, és bőrápoló hatást az alábbi összetevők segítségével éri el: A KÓKUSZOLAJ a szappan szilárdságát és krémes habját biztosítja. A RICINUS OLAJ a szappan krémes habját biztosítja. Az OLÍVA telítetlen, esszenciális zsírsavakban gazdag, hidratáló, bőrtápláló tulajdonságokkal bír. A SHEAVAJ magas százalékban tartalmaz el nem szappanosodó anyagokat, tehát a használat során kiválóan visszatáplálja a bőrt, jó bőrtápláló, hidratáló képességekkel rendelkezik. A FENNTARTHATÓ PÁLMAOLAJ mélyen hidratálja a bőrt, E-vitaminban gazdag Az ÉTCSOKOLÁDÉ antioxidánsokban gazdag, bőrbarát alapanyag, melytől a bőr egészséges és ragyogó lesz. Kiváló a gyulladásra hajlamos bőr ápolására. Összetétel: Desztillált víz, extra szűz olíva olaj, kókuszolaj, fenntartható gazdaságból származó pálmaolaj, nátrium-hidroxid, shea vaj, ricinus olaj, vanília illatolaj, citromsav, nátrium-laktát, só, cukor, 99%-os Lindt étcsokoládé Tömeg: 100g +/10% Kézműves termék, az egyes darabok megjelenése kis mértékben eltérhet a képen láthatótól.
Összetevők

desztillált víz, extra szűz olívaolaj, kókuszolaj, fenntartható pálmaolaj, nátrium hidroxid, sheavaj, ricinus olaj, vanília illatolaj, só, étcsokoládé


Ára

/ 1 db


Termék elérhetősége

Késztermék, azonnal szállítható


Termék típusa

Kézműves termék



Technika

mindenmás, szappankészítés


Jellemző
szappan, natúrszappan, spa, vegán, csokoládé, natúrkozmetikum

Színek

barna, fehér, tarka


Termékkód

3699677


Eladó

Grozdanov Antula, 1112 Budapest, Kérő utca 8. 10/61.

A csomagot 4 munkanapon belül adom fel.
A Postai küldemény alatt Postán maradó ajánlott küldemény értendő.
Postai/futárral küldött csomag át nem vétele esetén csomagot ismételten nem adunk fel, csak személyes átvétel lehetséges. Át nem vett rendelés szállítási költsége a megrendelőt terheli. Valamennyi szállítási feltétel magyarországi címre vonatkozik. Külföldre történő szállítás esetén a csomagot a Magyar Postával, az aktuális díjszabás szerint tudom küldeni.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
csomagautomata előre fizetéssel
990 Ft 990 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel
2 000 Ft 2 000 Ft
Futárszolgálat előre fizetéssel
2 540 Ft 2 540 Ft

Készítette

Róla mondták

“Szuper illat, nagyon jó minőség. Köszönöm!”

Feher57

Neked ajánljuk.