Sissy digitális, kétoldalas névjegykártya design


   
 

Sissy digitális, kétoldalas névjegykártya design leírása

*Sissy* digitális, kétoldalas névjegykártya design, szabványos, 9x5 cm méretre tervezve.

Szinte bármilyen színben kérhető, csak írd meg üzenetben milyen színeket kombináljunk és küldünk mintát válaszüzenetben.

Mindkét oldaláról két különböző formátumban küldjük a terveket, JPG, PDF. Mindegyik 300 dpi / nagy felbontású fájl. JPG -t a gyors megtekintésre, PDF -t a minőségi nyomtatás céljából.

A szöveg a minta-design -ban szemléltető jellegű, kitalált! Vásárláskor az általad kért információkkal lesznek szerkesztve az illusztrációk, (Pile.Graphics) vízjel nélkül. A fa háttér csak a jobb szemléltetés kedvéért van a képeken, vásárláskor az nem lesz a design-ba szerkesztve.

Vásárlás után kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, és írd meg nekünk azokat az információkat, amelyeket szeretnéd, hogy a névjegykártyádon szerepeljenek.

Fizetést követően 24 órán belül mi is továbbítjuk neked a fájlokat, az általad megadott információkkal szerkesztve; a Meska által küldött, automatikus üzenetben kapott email címedre.

Miután megkapod a fájlokat, azt Te is ki tudod nyomtatni otthon, (ha van rá lehetőséged), vagy adathordozóra rögzítve a kapott fájlokat (CD, USB), bármelyik nyomdába is viszed, ki tudod nyomtattatni.

Köszönjük, hogy benéztél boltunkba :D
Szeretettel visszavárunk!

? pilegraphics 2011

Sissy digitális, kétoldalas névjegykártya design jellemzői

képzőművész termék, készítette: pilegraphicsszínek

termékkód
1538048

feltöltve
2013. szeptember 14.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Sissy digitális, kétoldalas névjegykártya design szállítása

Lehetséges szállítási módok és díjai
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
0 Ft 0 Ft

Sissy digitális, kétoldalas névjegykártya design alkotója: pilegraphics

pilegraphics Kedves Látogató!

Azt szeretnénk, hogy minden vásárlónk boldog és elégedett legyen a vásárolt termékkel, ezért mindent megteszünk, hogy digitális alkotásaink elnyerjék tetszéseteket. Törekszünk a minőségi és egyedi alkotások készítésre. Ha van saját ötleted, amelyet meg szeretnél valósíttatni velünk, írd meg nekünk a részleteket, ha lehet minnél több információt közölve a kívánt design -nal kapcsoltatban, és mi megalkotjuk neked. Írj nekünk, ha bármilyen kérdésed, kérésed, észrevételed van az alkotásainkkal kapcsolatban, vagy ha több információra van szükséged a design -ról, amit meg szeretnél vásárolni.

A nyomtatható (névjegykártya, meghívó) design -okat két különböző formátumban küldjük, JPG, PDF. Mindegyik 300 dpi/nagy felbontású fájlok. JPG -t a gyors megtekintésre, PDF -t a minőségi nyomtatás céljából.

- - - !!! FIGYELEM !!! - - - !!! FIGYELEM !!! - - - !!! FIGYELEM !!! - - -
Boltunkban listázott összes termék digitális design!

- - - !!! FIGYELEM !!! - - - !!! FIGYELEM !!! - - - !!! FIGYELEM !!! - - -
Boltunkban listázott minden egyes Meska bolt design -t (Banner-avatar-logo design) csak egyszer listázunk! Tehát, olyan nem fordulhat elő, hogy ugyanolyan design -t más Meska boltnak is értékesítsünk. Ha megtetszik egy már eladott design, hasonlót rendelhetsz, (más szín, forma, grafika) de a szlogenünkre is hivatkozva, teljesen ugyanolyat nem készítünk el, ill. nem értékesítjük újra és újra.
- - - !!! FIGYELEM !!! - - - !!! FIGYELEM !!! - - - !!! FIGYELEM !!! - - -

Boltunkat, lehetőség szerint naponta frissítjük új termékekkel. Köszönjük, hogy benéztél hozzánk.
Szeretettel visszavárunk!

kérdésem van a termékkel kapcsolatban