Dekorációs tippek Valentin-napra

Attól válik különlegessé egy nap, hogy mi azzá tesszük. Teremtsünk romantikus ünnepi hangulatot Valentin-napon!

Asztaldekoráció ötletek Valentin-napra, Bien.hu

 

 

Szerezzünk be néhány színes, szép virágot, vágjuk le a szárukat, töltsünk meg henger formájú átlátszó vázákat vízzel és merítsük el benne a virágokat, és tegyünk bele úszógyertyákat. Csodás asztaldísz az igazán különleges alkalmakra!

 

 

 

 

 

 

További asztaldekorációs ötletért kattints ide!>>>>>

 

 

 

Romantikus Valentin-napi dekorációk, amiket gyorsan elkészíthetsz, Bien.hu

 

 

 

 

Fogj egy képkeretet, és ragaszd tele egy régi könyv lapjaival. Az ezeken szereplő betűk adják a hátteret a szerelmes üzenetednek. Ez után vastag tussal írd fel a személyes üzenetedet vagy idézetedet a papírra, sokkal nagyobb betűkkel, mint amekkorák a könyv lapjain szerepelnek, és tedd rá a keretre az üveget.

 

 

 

 

 

 

 

"LOVE" feliratú vázák, amiket többféleképpen is elkészíthetsz.

 

Romantikus Valentin-napi dekorációk, amiket gyorsan elkészíthetsz, Bien.hu
1. Ha van otthon néhány kisebb vázád, négyet fess le sötétebb és világosabb rózsaszín festékkel, majd váltakozva állítsd őket egymás mellé. Az ellenkező színű festékkel az elsőre az L, a másodikra az O, a harmadikra a V, a negyedikre pedig az E betűt fesd, majd tegyél a vázákba virágokat is. Nem baj, ha nem egyforma a formájuk, annál jobban mutatnak majd.


2. Válassz négy egyforma, egyszínű vázát. Egy színes papírral bevont kartonpapírból vágd ki a LOVE betűit, majd ragaszd a betűket a vázákra. Ne felejts a végén virágokat szúrni a szerelem vázáiba!

 

Még több romantikus dekorációs tippért kattints ide!>>>>>

 

 

-x-

 

 

 

 

Romantikus dekorációk a Meskán nem csak Valentin-napra:

Ceffa - Tavaszi gömb dekoráció szett habrózsából, Meska NoaNoaStyle - LOVE felirat, Meska Aranycerna - LOVE ajtódísz, Meska
Nabradi - Valentin rózsafa, Meska VesztlFanni - Rózsás szív filc függődísz, Meska Bluer - Vintage rózsák ajtódísz, Meska