Filléres lakás-felújítási tippek

Nem mindig kell százezrekben gondolkozni, ha a lakásfelújítás szóba kerül. Bár tény, hogy bizonyos változtatásokhoz nagyon sok pénz kell, de némi kreativitással és kézügyességgel kisebb, ám annál látványosabb átalakításokat is végezhetsz.

Látványos lakás-felújítási tippek néhány ezer forintért, Bien.hu

 

Akár minden évszakban megváltoztathatod a szobát uraló színvilágot. Amennyiben az alapfelszerelés (pl. bútorok, berendezési tárgyak) harmonizálnak egymással, a kiegészítőket könnyen variálhatod. Elképesztően látványos változást tud hozni az új sötétítőfüggöny, vagy éppen néhány díszpárna.

 

A régi bútort nem feltétlenül kell kidobni, hiszen sokkal olcsóbb felújítani. Ha ügyes vagy, a végén olyan lesz, mintha frissen vásároltad volna, és egyáltalán nem sajnáltad volna rá a pénzt.

 

 

 

 

 

 

 

Több lakás-felújítási tanácsért kattints ide!>>>>>

 

 

 

 

 

Filléres dekorációs ötletek, ha unod a fürdőszobádat, Bien.hu

Ha unod a fürdőszobádat

 

A fürdőszoba egy talpalatnyi oázis minden otthonban, ahol feltöltődhetsz, ahol kellemesen indul és kellemesen zárul a napod. De mi van, ha nincs ínyedre jelenlegi helyzet? Egy kis kézügyességgel fillérekből feldobhatod a fürdőszobádat.

 

Például fogj néhány szép formájú, üres üveget, áztasd le róluk a címkét, és töltsd át ezekbe a kozmetikumaidat. Akár le is festheted az üvegeket, hogy még hangulatosabbak legyenek.

 

Vagy unod a régi csempét? Nem kell feltétlenül leverned ahhoz, hogy megújítsd a fürdőt. Olcsóbb megoldás, ha csempefestéket veszel, és ezzel fested át a lapokat.

 

A virágok mindenhol jól mutatnak, de a legtöbb fürdőszoba nem alkalmas környezet egy zöld növénynek, hiszen túl magas a páratartalom, és sokszor hiányzik a természetes fény. Szárított virágokból viszont remek kompozíciót készíthetsz.

 

További fürdőszobai dekorációs tippért kattints ide!>>>>>

 

 

 

6 tipp 10 ezer forint alatt, ha unod a konyhádat, Bien.hu

 

Ha feldobnád a konyhádat

 

Unod a konyhaszekrényedet, de nem telik arra, hogy teljesen újat csináltass? Sebaj! A modern és annyira divatos színes szekrénysorok többsége egyszerű farost lemezből készül, amire színes fóliát zsugorítanak. Ennek a módszernek a házi változata, ha vízálló vinyl tapétát veszel, és ezzel ragasztod le a konyhabútor ajtóit.

 

Táblafestékkel pedig igazi játszótérré változtathatod a konyhát, akár a hűtőszekrényt, akár a konyhapult mögötti falat fested le vele.

 

Szerezz be fűszernövényeket! Nemcsak élettel és színnel töltik meg a konyhádat, de rendkívül nagy hasznukat fogod venni a sütések-főzések alatt.

 

Még több szuper ötlet ITT!>>>>>

 

 

Egy kis segítség az újításhoz a Meskáról:

 

JuditVigvariDesign - Kalocsa virágai kékeszöld/türkiz díszpárna, Meska Sweeterhome - Rózsszín kötött párna, Meska Lamoppe - KOLOR patchwork díszpárna, Meska
Vicus - Apró üvegcsék, Meska Ntakeramia - Tulipános fürdőszoba szett, Meska Libelle - Pávás üvegcse, Meska
Faesztergalo - Vastagfalú körtetál, Meska Gabigobre - Vidám részeges kerámia tányér készlet, Meska Milady - Madaras poháralátét szett, Meska