Így lettünk inspiráló nők

A tavaszi és nyár eleji nagy hajtás, fejlesztések sora és megbeszélés-hegyek után végre van időnk egy kicsit szusszanni és visszatekinteni az elmúlt hónapokra. Rendezgetjük az emlékeket, és egyszer csak kezünkbe akad egy díj, amit még május végén kaptunk. Mint arról már Facebook-oldalunkon hírt adtunk, megnyertük az Éva magazin által alapított Inspiráló Nők - Éva Díjat sikeres vállalkozó kategóriában. Elmeséljük, hogy történt.

A történet kora tavasszal kezdődött, amikor az általunk is rendszeresen forgatott Éva magazintól jött egy hívás, hogy örömmel értesítenek róla, hogy olvasóik jelöltek bennünket az Inspiráló Nők 2012 - Éva Díj elnyerésére.

 

Ezt a díjat tavaly alapították, és olyan nők pályázhatnak rá, akik valamilyen módon példaértékű tevékenységet végeznek, és kitartásuk, kreativitásuk motiváló lehet más nők számára. A Meska.hu alapítói, Hídvégi Bori és Porst Réka Sikeres vállalkozó kategóriában indulhattak a díjért, melyről részben közönségszavazás, részben pedig szakmai zsűri döntött.

A magazin hasábjain, és az interneten is megjelenő pályázati anyaghoz profi műtermi fotózáson vettek részt a Meska-csajok, ahol szupermodellnek érezhették magukat, majd egy rövidfilm is készült velük a Meska-sztoriról.

 

Egy kategóriában három pályázó versengett, a közönségdíjat az öt kategória (Környezetvédő, Fiatal tehetség, Hétköznapi hős, Segítő, Sikeres vállalkozó),  összes indulója közül az kapta, akire a legtöbben szavaztak. Egészen május elejéig gyűlhettek a voksok, majd a szakmai zsűri is meghozta a döntését.

Az Éva magazin április 15-i születésnapján rendezett kerekasztal-beszélgetésen még mint ígéretes Éva díj-jelölt vehetett részt a Meska.hu képviseletében Porst Réka, majd május közepén kaptunk egy kedves invitálást a díjátadóra a Minyon bárba május 22-ére...

 

Itt egy remek hangulatú falatozás után kihirdetésre került a nyertesek névsora, és velünk Meskamadarat lehetett fogatni, ugyanis Hídvégi Bori és Porst Réka alapítók (az egyetlen csapat az indulók között) az Inspiráló Nők 2012 - Éva Díj katageórianyertese lett Sikeres vállalkozóként!

Bár mi mindig is hittük, hogy a Meska igazi sikersztori, a díjjal megerősítve érezzük ebbéli hitünket, és azon leszünk, hogy még szerethetőbb és hasznosabb legyen a kézművesportál. Az elismerés és a pozitív visszajelzések köteleznek: így biztosak lehettek benne, hogy nem dőlünk hátra, és nem pihenünk frissen szerzett babérjainkon.

 

Köszönjük Nektek a sok lelkesítést és a szavazatokat, egyben gratulálunk a többi Inspiráló nőnek is: a Hétköznapi hős és egyben közönségdíjas Svéger Szilviának, a Környezetvédő Weöres Mártának, a Fiatal tehetség Király Annamáriának, valamint a Segítő Szeverényi Irmának!

 

A képek tanúsága szerint nem csak a Meskamázli nyertese vette jó hasznát amoeba plüss gitárjának, de azzal a Meska csapata is lehengerlő léggitározást rögtönzött az Éva stúdiójában.

 

A díjazott Meska-lányokról a júniusi Éva magazinban egy egyoldalas cikk jelent meg, az interneten a pályázati anyag a rövidfilmmel az Éva magazin honlapján található meg.