Inspiráló Meska-alapítók!

Óriási megtiszteltetésben lett része a Meska.hu alapító anyáinak az elmúlt hetekben: az Inspiráló Nők - Éva Díj 2012 jelölésen sikeres vállalkozó kategóriában pályázhatnak a komoly presztízst jelentő cím elnyeréséért. Az Éva Díjra az Éva magazin olvasói jelölhettek általuk inspirálónak gondolt nőket - köztük a Meska.hu két ügyvezetőjét! Ha téged is inspirálnak, kérlek, szavazz rájuk az Éva Díj 2012 oldalán!

Az Éva Magazin által útjára indított Inspiráló Nők - Éva Díjat öt kategóriában osztják ki minden évben: fiatal tehetség, környezetvédő, hétköznapi hős, segítő és sikeres vállalkozó. Az Éva Díj első fázisa a névtelen jelölés volt, ezt követően választotta ki a szakmai zsűri, hogy ki legyen az a három-három jelölt, aki a közönség inspirációjáért, a közönségdíjért indulhat.

 

A jelöltekről részletes bemutatkozás, sőt, egy rövid filmecske is készült: Hídvégi Borbála és Porst Réka, a Meska.hu alapítóinak bemutatkozását és a velük készült videóinterjút (a többi jelöltével együtt) az Éva magazin oldalán olvashatjátok!

 

Ahhoz, hogy megnyerjék az Éva Díj - Inspiráló Nők 2012. közönségdíjas címét, az olvasók szimpátiáját is el kell nyerniük. Ha egyetértesz azzal, hogy a Meska alapítói legyenek a 2012-es év leginspirálóbb női vállalkozói, akkor támogasd őket szavazatoddal!

 

 

Érdekesség egyébként, hogy a 15 jelölt közül egyedül a Meska-csajok alkotnak duót, ezzel is hitet téve a mellett, hogy az eredményesség titka a csapatmunka, és az ember egyedül félember (még ha tehetséges női vállalkozó is).

 

Szavazni az Éva magazin oldalára történő regisztrációval lehet. A szavazók nyereménysorsoláson is részt vesznek. Akár naponta is leadhatod voksodat a Meska-lányokra, egészen április 16-ig: a rendszer 24 óránként egy kategóriában egy szavazatot enged ugyanattól a személytől!

 

Éva Díj - Inspiráló Nők 2012 ...