Mesés kedvezmények várnak még január 26.-ig!

Tudtad, hogy a január 26.-ig tartó "Második karácsony" akció során rengeteg szuper meglepetést szerezhetsz be magadnak 11, 21, vagy akár 31%-os kedvezménnyel? Nézd meg ajánlónkat, melyet a közelgő tavasz jegyében állítottunk össze az akcióban részt vevő alkotók termékeiből!

Bubadesign "Varázslatos kert" című akvarell printje garantáltan igazi madárcsicsergős, tavaszi hangulatot varázsol majd a lakásodba!

Fabkata szalma alapra készült, dekorvirágokkal és termésekkel gazdagon díszített sárga kopogtatója már az első tavaszi napsugarak melegét árasztja magából!

Szintén garantáltan jókedvre derít Fabianildi "Tavasz" nevű karkötője, melyhez a készítő élénk színű kerámia, üveg és korall gyöngyöket, valamint igazgyöngyöket álmodott egybe. 

Kutya, vagy cicabarátok hűséges, "mindennapi szaladgálós" társa lehet ez a színes tappancsmintás vászontáska, mely a zero waste jegyében készült Herisson műhelyében.

Lianudesign fényes és matt, cseh üveggyöngyökből és polírozott, ezüst színű nemesacélból készítette ezt a vagány nyakéket, melynek hosszúsága lánchosszabbítóval variálható.

 

Nézz szét a többi, izgalmasabbnál izgalmasabb akciós termék közt itt!