Meskavakáció / 6.

A sok eső ellenére nem hagytuk elúszni a jó kedvünket nyár végén: nosztalgikus órákat töltöttünk a vakáció szép napjaira emlékezve.

Erre a hétre is pont három pályamű érkezett: mind a három beküldőjének jár a meskás tarisznya! Kérjük a fotók készítőit, küldjenek postacímet a kommunikacio@meska.hu e-mail címre!

 

Orsi egy rusztikus csendélettel kedveskedett nekünk: a fonott „retikül" Kosarast, míg a levendulával töltött vintage kismadár Kerteszevit  dicséri. Így képzeljük el a vidéki nyárutót, mely már a szüretre készülődés jegyében telik!

 

Manuela Szlovéniában sétáltatta meg meskás cuccait:


"A képen épp a Bledi-tó közepén a szigeten üldögélek kedvenc meskás táskám (készítette: askja) társaságában, melyet egyik jópofa csutiorsis kitűzőmmel dobtam fel."

 

A Bledi-tó Szlovénia egyik gyöngyszeme, ragyogó kék vizével és festői szigetével a közepén, melynek szikláin gótikus vár őrzi az alpesi vidéket. Irigykedünk!

Meskamadár is igyekszik kihasználni a vakáció kései napjait.

Ugyan az esős idő elkedvetlenítette, de Orsi és Kriszta hamar felvidította egy dunaföldvári kiruccanással. A képen Meskamadár kagylókat, szép formájú köveket gyűjt, amelyeket reményei szerint későbbi borús napokon kézműveskedésre használ majd fel. Máris felcsippentett egyet, ami alkalmas kalapnak – jegyezték fel a tesók, akik azt is elárulták, hogy Meskamadár végül annyira megvigasztalódott, hogy dunai csobbanással koronázta meg a napot.
 

A Meskavakáció szeptember 12-ig tovább görög, az eddig beküldött képek versenyben maradnak a fődíjért, a Metzger Vanda Stúdió felajánlotta profi fotózásért!

Részletes pályázati felhívást itt találtok: www.meska.hu/meskavakacio

A képeket legbiztosabban e-mail útján kapjuk meg: kommunikacio@meska.hu, az egyes fordulók csütörtöktől csütörtökig tartanak!

 

Csodás nyárvégi napokat, és elő a fényképezőgépekkel!

 

A forduló ihlette válogatásunkban Kosaras, Kerteszevi, Askja, Csutiorsi, Fiffancsi, valamint BlueCharm alkotásai szerepelnek.