Mutatós gyertyatartók saját kezűleg

Tedd hangulatossá a szürke délutánokat a pislákoló gyertya lángjával! Ha van néhány teamécsesed otthon, már csak egy csinos gyertyatartóra lesz szükséged, hogy meghitt, békés hangulatban kortyolhasd a teádat.

Kávébabos gyertyatartó, Bien.hu

 

 

 

 

Kávébabbal töltve

 

Fogj egy szép átlátszó poharat vagy kaspót, aminek a közepébe bele tudod állítani a gyertyát. Ezután szórd tele kávébabbal. Dekorációnak elhelyezhetsz néhány fahéj rudat vagy ánizst is. Dióval, mogyoróval, tobozzal vagy egyéb termésekkel is megtöltheted a poharakat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Borospohár gyertyatartó, Bien.hu

 

 

 

 

Lefordított borospohár

 

Az egyik legegyszerűbb módja a dekorációnak: tegyél az asztalra néhány tarka gyöngyöt vagy kavicsot, vagy bármilyen más díszt, majd boríts rá egy lefelé fordított borospoharat.  A borospohár talpára, ami most felfelé néz, jöhet a mécses – ezzel a dekorációval akár ünnepi asztaldíszt is készíthetsz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Narancsos gyertyatartó, Bien.hu

 

 

 

Illatos narancshéj

 

Ez a gyertyatartó amilyen egyszerű, ugyanolyan nagyszerű is. Vágj ketté egy narancsot és vájd ki a belsejét, majd az üres héjba tegyél egy kis mécsest. A meleg hatására a héjban maradt illóolajok felszabadulnak, és fantasztikus illattal töltik be a szobát.
Ha szeretnéd mutatósabbá tenni a dekorációt, a narancs külső felébe szúrj néhány szegfűszeget, vagy fektess keresztbe a tetején egy fahéjat, de vigyázz, hogy biztonságos távolságban legyen a gyertya lángjától.

 

 

 

Csipkés gyertyatartó, Bien.hu

 

 

 

Csipke és vizespohár

 

Van néhány vizes poharad, amit már nem használsz, de sajnálod kidobni? Vágj le egy darab csipkét, tekerd körbe a poháron, majd ragasztópisztollyal rögzítsd, a pohárba pedig tegyél teamécsest. Így egy gyönyörű, vintage hangulatú gyertyatartót kapsz, ami sötétben ráadásul csodás árnyakkal tölti be a szobát.

 

 

 

További tippekért kattints a linkre! >>>>>

 

 

 

-x-

 

 

Egyedi gyertya- és mécsestartók a Meskán:

 

Bluer - Vintage gyertyatartó, Meska Kulonlegesvasak - Talpas bor, pohár és gyertyatartó, Meska DiosGabiKeramia - Mécsestartó, Meska
TIBOLDICOM - Variálható fa mécsestartó, Meska Brinza - Üveggömb mécsestartó, Meska Adobaildi - Tiffany fali mécsestartó fa motívummal, Meska