Nyerj gyermeknapra személyes mesekönyvet a Meskán!

A kisgyerek fantáziájának természetes közege a mese: hogy ne veszítse el idejekorán kapcsolatát ezzel a szellemi táptalajjal, jó olvasóvá kell nevelni a csemetét. Ennek egyik első lépése lehet, ha olyan mesekönyvet kap kézhez, melynek ő a főszereplője!

Katdora személyre szóló mesekönyveivel a gyerkőc ténylegesen belecsöppen a történetbe, így biztosan kedvencévé válik az olvasmány.

Na de hogyan kerül a gyerek a mesekönyv lapjaira?

Katdora mesekönyvei ötvözik magukban a mesék hangulatát a scrapbook típusú fotó-emlékkönyv megjelenésével.
A mese szövegébe illeszthető a megajándékozandó gyerek neve, a rajzok közé pedig a fotója.


A kisgyerekekre igen kedves meglepetés vár, mikor belelapozva a könyvbe saját magukat látják viszont egy mesehős szerepében!
A könyv elkészítéséhez szükséges fotókat (jó minőségű, a gyerek arcát láttatni engedő fotók kellenek hozzá) e-mailben küldheti el a szülő a gyerkőc nevével együtt, és hamarosan kézhez kaphatja a csemetét mesehőssé változtató mesekönyvet!

A könyv a borítóval és hátoldallal együtt tízoldalas: digitálisan kinyomtatott illusztrációkból áll, melyek 2 mm-es papírlemezre vannak kasírozva, és szalaggal vagy fémkarikával összefűzve. A könyv mérete 20*20 cm.

 

Ha szeretnéd gyermekedet mesehősként köszönteni, játssz Katdora egyedi mesekönyvéért a Meskamázlin (http://meska.hu/nyeremenyjatekok)!

 

Előző játékunkon a Bunnyguru-féle cukinyuszis táska szerencsés nyertese gubancgabi lett, gratulálunk!

 

Mesevilág a Meskán...

Mesekönyv-válogatásunkban KatdoraAndibandi48, Csimpi, Figurka, Katinka2012 és Vavilokids termékei szerepelnek.