Nyerj praktikus textiltokocskát a Meskán!

Ha a kézimunka-eszközeid nélkül legszívesebben egy tapodtat se mozdulnál, akkor a Meskamázli eheti prédája bizonyára felkelti a figyelmedet! Manyecska eszköztartó neszesszert készített varrás-őrülteknek és kézimunka-rajongóknak, hogy illő helyük legyen az alkotás kellékeinek: ezt a praktikus rendező alkalmatosságot nyereményjátékunkon megnyerheted!

Szereted, ha kéznél vannak a kézimunkához szükséges kellékek, eszközök? Tarts őket magadnál rendezetten ebben a pink gyöngyös tárcacsattal záródó, klasszikus formájú, de annál színesebb, fiatalosabb tokban! A Manyacska-készítette textil tároló varrókészlet vagy kézimunkakellékek tárolására a legideálisabb, de szemüvegtoknak is alkalmas, sőt, ellaknak benne a tollak, ceruzák is. Kedvenc hobbidról vall egy icike-picike, mindössze 1cm-es bronz színű varrógépecske dísz a kívül-belül pamutvászon szütyőn, mely 16cm hosszú és 12cm széles.

Ha legszívesebben máris berendezkednél Manyecska textil-bugyellárisába a kézimunkacuccoddal, játssz az okoska-tokocskáért a Meskamázli oldalán (http://meska.hu/nyeremenyjatekok)!

 

A Meskamázli előző fordulójában egy stramm, de annál törékenyebb virág ihlette bőr ékszerszettet, Spalti51 készítette havasi gyopár együttest nyerte egy szerencsés felhasználónk, csi69. Gratulálunk!

 

Bugyellárisok, neszesszerek, ilyen-olyan tartók a Meskán a varrás bűvöletében... görgess lejjebb!

 

A válogatásban Frivol, Ladybug, Animagyongy, Wiki001, Erikaboltja, Maminti79, Btextil, Anitszirk termékei szerepelnek.