Trendi frizura ötletek nyárra!

Az esküvőszezon beköszöntével, illetve az érettségi bankettek és diplomaosztók közeledtével már biztos eszedbe jutott, hogy jó lenne néhány extra frizuratippet kipróbálni ezen a nyáron. Rajtunk ne múljon!

Virágkupac

 

 

A lazán feltűzött, felül direkt lazán hagyott haj díszítésének egyik legbájosabb módja, ha itt-ott véletlenszerűen apró virágokat rejtesz el benne. E célra a díszített hajtűk a legalkalmasabbak, amelyek nem engedik látni, hogy a növényke mivel kapaszkodik a frizurádba. Natúr sminkkel fest a legjobban!

Copf-konty feltűnő díszekkel 

 

 

Hőségben alapvető, hogy olyan alkalmi frizurát válassz, amelyik hagyja szabadon lélegezni a tarkódat és a válladat. Az egyszerű copf ügyes feltekerésével készülő konty tökéletes erre a célra, ráadásul a hagyományosnál sokkal könnyedebb, mégis elegáns hatást kelt. Idén ne fukarkodj a kiegészítőkkel: válassz fémesen csillogót, kövekkel díszítettet!

Elő a virágokkal!

 

A nyári alkalmi frizura feldobásának nincs is kézenfekvőbb módja néhány virág betűzésénél. Mivel azonban a valódiakért igazán kár, ráadásul elhervadnának a hajadban, sokkal jobban jársz, ha mű változatra teszed le a voksodat. 

 

 

Olyan hajbavalókat is vásárolhatsz, amelyekre eleve selyemvirágot rögzítettek, így egyáltalán nem szükséges ezzel pepecselned. Elég a kedvenc kontyodba illesztened!

 

Íme pár szebbnél-szebb, valóban különleges hajék a Meskáról!

 

 

További frizura ötletekért kattints a Bien.hu-ra!