Értünk van a parádé!

Tündér vagy hercegnő, királylány vagy éppen boszorkány. A Meskán természetesen akadnak szép számmal kislányoknak való jelmezek is. Most ezekből mutatunk be néhányat.

A lányoknak szóló jelmez válogatásunkat is egy egyszerű, ám annál szebb álarccal kezdjük. Egy hófehér ruhácskával kiegészítve ez a csodaszép unikornis álarc biztos a farsangi mulatság középpontja lesz!

Hercegnők nélkül nincs farsang! De miért ne a Te kislányod pompázzon a legtökéletesebb, legcsodásabb ruhában a farsangi bálon?
Íme egy igazán színpompás jelmez a színes, ám rejtőzködni vágyó személyiségeknek. Csupa toll és csupa dísz - a vidám, trópusi hangulat garantált!
Ha már megvannak a hercegnők, a tündérek sem hiányozhatnak! A tavasz- és virágtündérek a kellemes, enyhe, zöld illatú szellőket idézik, így a télbúcsúztató ünnepségeken mindenképpen ott a helyük!
És végül egy igazán eredeti, bár egyszerűnek nem nevezhető jelmez a nagyobbaknak: eső. Egy ilyen gyönyörű jelmezzel biztosra vehető a siker!

További jelmezekért kattints ide. Ha pedig nem találsz kedvedre valót, a Meska alkotói az egyedi megrendeléseket is szívesen teljesítik.