Megérett a ... cseresznye!

Hétvégén cseresznyeszüret volt nálunk. Nem mondom, hogy a fán töltött idő minden pillanatát maradéktalanul élveztem, de megérte: a kamrában a polcok roskadásig vannak befőttel, és még finom lekvár is készült!

A nyár első gyümölcse a Meska alkotói közül is sokat megihletett, hiszen a ropogós, mosolygós cseresznye nem csak a gyümölcskosárban mutat jól.

Az antik hangulatú betonékszer nem mindennapi szókapcsolat. Erre a nem túl hivalkodó, de annál különlegesebb ékszerre Memelye boltjában akadtunk. A gyűrű színét apró, színes kavicsok adják, így biztos lehetsz benne, hogy sok-sok cseresznyeszezon múlva is ugyanilyen mutatós lesz az ékszered.

Szalagból nincs lehetetlen! RibbonLove egyszerű, ám meghökkentően ötletes termékei inkább az ifjabb korosztályt célozzák meg, de kellő vagánysággal bármilyen életkorhoz illenek.

Miért pont cseresznyét ne lehetne tekerni, hajtogatni, formázni pár centi szalagból?

A cseresznyét persze nem csak a gyümölcséért szeretjük. Szebbnél szebb alkotások készülhetnek a faanyagból. Íme egy példa hollossybela műhelyéből. A letisztult forma leginkább egy minimalista stílusú lakásban mutat jól.

Aki pedig a cseresznye színéért van oda, az is talál magának a Meskán olyat, amibe bele tud szeretni. Például imolafashion hátizsákját.

Vigyázat! Határozottan feltűnő darab!

Textilmester cseresznyés rockabilly szoknyája igazán vidám hangulatot áraszt az '50-es évek szellemében. Akassz egy pár cseresznyét a füledbe, és kezdődhet a buli!

 

 

A linket követve még több cseresznyés terméket találsz >>> https://www.meska.hu/u/g2jtlko6