Hétvége van és már megint takarítanom kell?

Nem tudom, ki hogy van vele, de nálunk hétközben annyira sok a program a suli-munkahely-edzés körökben, hogy szinte lehetetlen vállalkozás rendet és tisztaságot tartani otthonunkban. Ezért szinte mindig a hétvégére maradnak ezek a teendők.

A család nekiáll, mindenkinek megvan a feladata, bár senki nem nagyon lelkes. :)

Őszintén megvallva, én sem szeretem a kevés szabadidőnket ezzel tölteni, de hát valamikor mégis muszáj megcsinálni és tisztaságot teremteni.


Ezért most, amikor megkaptam, örömmel olvastam a rendi.hu honlapját, mert nagyon jó és gyors segítséget ajánlanak a megoldáshoz.
Takarítás felsőfokon!

 

Legyen szó lakás- vagy irodatakarításról, szőnyeg-, kárpit-, vagy matractisztításról, bármikor hívhatjátok őket:  https://www.rendi.hu/rendeles

 

A cég kizárólag olyan takarítókat közvetít ki hozzátok, akikkel személyesen beszélgettek, akiknek személyazonosságát alaposan, körültekintően ellenőrizték - azaz olyan személyeket, akiket ők maguk is bizalommal engednének be a saját otthonunkba.
Szimpatikus és garantáltan megbízható takarítóikat te is megtalálod itt:

https://www.rendi.hu/ourcleaners

 

És… nem csak Budapesten!

 

A rendi.hu Budapesten és az agglomeráción kívül az ország négy nagyvárosában működik már: Pécs, Debrecen, Szeged, Győr és hamarosan nyit Miskolcon is.

 

Tegyél egy próbát! Megéri! :)