Nyereményjáték eredményhidetés

Hírlevél feliratkozó játékunk november 30-ig tartott.

A nyereményjáték szerencsés nyertese, aki megnyerte az 50 000 Forint értékű Meska ajándékkártyát: Brigitta.

Szeretettel gratulálunk!

 

A játék célja:

Minden héten küldünk színes tartalmakat e-mailben a legújabb trendekről, a Meska eladóiról, aktuális akciókról és mindenféle érdekességről a Meska háza tájáról. Egyre többen szeretitek és olvassátok ezeket az emaileket, melyeket ezúton is nagyon köszönünk!

A játék célja, hogy bővítsük ezt a közösséget :) Ha Te még nem vagy hírlevél feliratkozó, még egy plusz indok, hogy mostantól az legyél, hogy a november 30-ig feliratkozottak között egy szerencsés Meska Ajándékkártyát nyer 50.000 Ft értében!

 

Hogyan vehetsz részt? 
A játékban résztvenni hírlevél feliratkozással lehet, melyet az alábbi oldalon lehet kezdeményezni e-mail cím és név megadásával, majd a Feliratkozom gombra történő kattintással: https://www.meska.hu/Newsletter/subscribe 

 

Ki nyer majd? A nyertest úgy határozzuk meg, hogy megnézzük 2020. novemberében melyik napon iratkoztak fel a legtöbben, és aznap a 124. feliratkozó kapja majd az 50.000 Ft értékű Meska Ajándékkártyát.

 

A játék 2020. november 1-30-ig tart, eredményhirdetés december 1-én 14 órakor lesz.

 

Nyeremények:

1 db 50.000 Ft értékű Meska Ajándékkártya

 

 

Részletes játékszabályzat

 

1. A játék (a továbbiakban: ”Játék”) szervezője és lebonyolítója a Meska.hu Kft. (székhely: 2017 Pócsmegyer, Móricz Zs. út 2.), továbbiakban: ”Szervező”. A játék időtartama alatt a játékszabályzat hozzáférhető minden játékos számára a meska.hu weboldalon.

2. Nyeremények:

 

1 db 50.000 Ft-os Meska Ajándékkártya

 

A Meska Ajándékkártyákat a Meska.hu Kft. az eredményhirdetést követően elektronikus formátumban juttatja el a nyertesekhez. A vásárlási utalványok levásárolhatóak a meska.hu online kézműves piactéren 2020. december 31-ig. (bármely megrendelés értékéből levonhatók, legfeljebb az adott megrendelés összértékéig, készpénzre nem válthatóak). A vásárlási utalvány átruházható.

 

3. Részvételi feltételek:

- A játékban résztvenni hírlevél feliratkozással lehet, melyet az alábbi oldalon lehet kezdeményezni e-mail cím és név megadásával, majd a Feliratkozom gombra történő kattintással: https://www.meska.hu/Newsletter/subscribe

 

- A játékban kizárólag 16. életévét betöltött természetes személy (továbbiakban: ”Játékos”) vehet részt. Amennyiben a Játékos a hírlevél feliratkozás szavazás napján a 16. életévét még nem töltötte be, kizárólag a törvényes képviselőjének (pl. szülő, gyám) hozzájárulásával vehet részt a Játékban, illetve adhatja meg adatait.

 

- A nyertest úgy határozzuk meg, hogy megnézzük 2020. novemberében melyik napon iratkoztak fel a legtöbben, és aznap a 124. feliratkozó kapja az 50.000 Ft értékű Meska Ajándékkártyát.

 

- A játék 2020. november 1-30-ig tart, eredményhirdetés december 1-én 14 órakor lesz.

 

- A nyeremény: 1 db 50.000 Ft értékű Meska Ajándékkártya, melyet a www.meska.hu weboldalon lehet levásárolni, emailben juttatjuk el a nyerteseknek. 

 

A nyertest a játékot követően e-mailben keressük meg, a hírlevél feliratkozáskor megadott e-mail címen keresztül. Amennyiben 2020. december 10-ig nem sikerül a kapcsolatfelvétel és a nyertes nem küldi meg a nyeremény átvételéhez szükséges adatait  -, nyertes elveszíti nyereményét. 

 

A játékban való részvétellel Játékos elfogadja, hogy ha nyer, akkor a feliratkozáskor megadott keresztnevét a Szervező nyilvánosságra hozhatja.

 

4.  A játék időtartama: 

2020. november 1-30.
Eredményhirdetés a Szervező honlapján 2020. dec. 1-én 14 órakor 
 

5. A Játékos a nyereményjátékban való részvétellel elismeri, hogy teljeskörűen megismerte a Játékszabályzatot, és azt feltétel nélkül elfogadja. Amennyiben a Játékos jelen részvételi szabályzatot vagy annak bármely rendelkezését nem fogadja el, akkor a Játékban nem jogosult részt venni. 
 

6. A Meska.hu Kft. fenntartja a jogot jelen részvételi szabályzat módosítására, a játék időtartamának lerövidítésére vagy meghosszabbítására és egyéb változtatásokra.
 

7. Amennyiben a Játékszabályzat valamely kérdést nem szabályoz, úgy a hatályos jogszabályok vonatkozó rendelkezéseit kell alkalmazni.