Meska plakátok a városban: JÁTÉK!

KÖSZÖNJÜK, hogy velünk játszottatok, már lezártuk ezt a JÁTÉKOT! Játssz velünk! Légy kreatív és küldj nekünk valamilyen vicces képet, ami továbbihletett a Meska óriásplakátját látva :) Itt találod a játék leírását és szabályzatát.

A játékot itt találod a Facebookon: https://www.facebook.com/115858848438090/posts/4003165199707416/

 

A játék nyertese:  GY-M. Adrienn lett, ezzel a montázzsal. GRATULÁLUNK!

 

A játék célja: ötletelés, vidámság, kreatívkodás a Meska óriásplakátjával

 

Hogyan vehetsz részt? gondold tovább a Meska plakátját, fotózkodj vele, szerkessz vagy írj a képre vicces, érdekes vagy vidám feliratot, tegyél rá plusz képet, tárgyat, minden olyan ötletet elfogadunk, ami közelebb hoz a Meskához. :) Teljesen szabad kezet adunk, azonban a pet .jpf formátumban tudod majd feltölteni. A játéknak létrehoztunk egy posztot a Meska Facebook oldalán, aminek a hozzászólásai közé kell feltöltened a képet: https://www.facebook.com/115858848438090/posts/4003165199707416/

A képre kattintva le is tudod tölteni a plakát képét!  

 

 

Vagy ha élőben keresnéd meg, ezeken a helyeken biztosan megtalálod:

- Budapest, Zsigmond tér (Lajos utca eleje), balról

- Budapest, Budaörsi út 40/B, BAH csomópont, centrum felé, jobb oldalt

- Budapest, Lövőház utca, Fény utcai piac oldala

- Budapest, Fazekas utca 29-31.

- Szeged, Móravárosi krt. - Szél u. >5-ös út

- Győr, Szent Imre út, Praktiker teherbejáró, vasút felé bal

- Győr, Pásztor u. 26. CBA bal

- Debrecen, Déli sor - Keleti sor sarok, centrum-vasútállomás felé jobb oldalt

- Miskolc, Zsolcai kapu

 

Ki nyer majd? 

A játék végén a legtöbb emotikont (lájk, szív, ölelés, nevető arc, csodálkozó fej, haragos fej, síró arc) kapott hozzászólás szerzője nyer!

 
A játék időtartama: A játék február 24-én 10.00 óráig tart, az eredményhirdetés 15.00 órakor lesz.
 
Nyeremény: 34.990 Ft értékű családi drapp babzsákfotel Kölyökdzsungel felajánlásában: https://www.meska.hu/t2770007
 
A játékot itt éred el: https://www.facebook.com/115858848438090/posts/4003165199707416/
 

Részletes játékszabályzat:

1. A játék (a továbbiakban: ”Játék”) szervezője és lebonyolítója a Meska.hu Kft. (székhely: 2017 Pócsmegyer, Móricz Zs. út 2.), továbbiakban: ”Szervező”. A játék időtartama alatt a játékszabályzat hozzáférhető minden játékos számára a meska.hu weboldalon.

 

2. A fotelt az eredményhirdetést követően postán juttatjuk el a nyerteshez 2021. március 11-ig, a nyertes által megadott névre és címre (csak magyarországi címre vállaljuk a szállítást).


3. Részvételi feltételek:
- A játékban kizárólag 16. életévét betöltött természetes személy (továbbiakban: ”Játékos”) vehet részt. Amennyiben a Játékos a szavazás napján a 16. életévét még nem töltötte be, kizárólag a törvényes képviselőjének (pl. szülő, gyám) hozzájárulásával vehet részt a Játékban, illetve adhatja meg adatait.

Egy személy több hozzászólással is versenyezhet. 
A részvételhez a Meska Facebook oldalán (https://www.facebook.com/meska.humeghirdetett posztjához kell hozzászólásban feltölteni egy fotót, mely a Meska óriásplakátjához kötődik. 

- Nyertes: A játék végén a hat legtöbb emotikont (lájk, szív, ölelés, nevető arc, csodálkozó fej, haragos fej, síró arc) kapó hozzászólás szerzője nyer. 

- A nyeremény: az alábbi babzsákfotel 34.900 Ft értékben: https://www.meska.hu/t2770007

A nyertest a játékot követően Messenger üzenetben keressük meg. Amennyiben 2021. február 27-ig nem sikerül a kapcsolatfelvétel és a nyertes nem küldi meg a nyeremény átvételéhez szükséges adatait (postázási nevet és magyarországi postázási címet) -, nyertes elveszíti nyereményét. 

 

A játékban való részvétellel Játékos elfogadja, hogy ha nyer, akkor helyezését és Facebook user nevét a Szervező nyilvánosságra hozhatja. A Játékosok elfogadják, hogy a játékhoz feltöltött képet és/vagy hozzászólást a Szervező saját honlapján és saját fórumain megjelentetheti és időkorlátozás nélkül tárolhatja. Ezért Játékos külön díjazásban nem részesül. 

Kérjük, hogy csak jogilag, morálisan, szóhasználat és közerkölcs alapján elfogadható jelentkezéseket küldjetek be. A Szervező fenntartja a jogot valamennyi, saját belátása szerint nem elfogadható pályamű és megjegyzés törlésére, és ezzel a pályaműnek a játékból való kizárására. 
A Játékból kizárásra kerülnek azok a Játékosok és pályaműveik is, akik a Meska.hu Kft. elbírálása szerint vagy a nyereményjáték szellemével ellentétesen vesznek részt a játékban, vagy viselkedésükkel megfosztják a nyerési esélytől a tisztességesen játszó többi résztvevőt.

 

4.  A játék időtartama: 

2021. február 10. 12:00 – 2021. február 24. 10:00 óra.
Eredményhirdetés a Szervező honlapján 2021. február 24. 15:00 órakor 
 

5. A Játékos a nyereményjátékban való részvétellel elismeri, hogy teljeskörűen megismerte a Játékszabályzatot, és azt feltétel nélkül elfogadja. Amennyiben a Játékos jelen részvételi szabályzatot vagy annak bármely rendelkezését nem fogadja el, akkor a Játékban nem jogosult részt venni. 
 

6. A Meska.hu Kft. fenntartja a jogot jelen részvételi szabályzat módosítására, a játék időtartamának lerövidítésére vagy meghosszabbítására és egyéb változtatásokra.
 

7. Amennyiben a Játékszabályzat valamely kérdést nem szabályoz, úgy a hatályos jogszabályok vonatkozó rendelkezéseit kell alkalmazni.
 

8. A nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható. This promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by or associated with Facebook.