Praktikus bevásárlókocsi huzat

Kisbabával vásárolni néha elkerülhetetlen, ráadásul nagyon szeretnek a kocsiban üldögélve nézelődni az őket körülvevő színes forgatagban. Ilyenkor jön jól a bevásárlókocsi huzat, nézz velünk körül a Meskán!

Ez a cuki erdei állatos bevásárlókocsi huzat  úgy készült, hogy nem csak gyermeked, de a Te kezed sem érintkezik közvetlenül a tolókarral, mivel a huzat ráhúzható. Még az egyre több helyen használt karmantyús kocsinál sem jelent gondot a használata!

 

A huzat vatelinnel bélelt a háttámlánál és az ülő résznél, belül egy kis zsebbel, ahová cumisüveget vagy bármi mást tehetsz, ami szükséges a bevásárlás során.

 

Melyik gyerkőc ne szeretne a bevásárlókocsiban utazni?

Pedig, mint tudjuk, ez nem mindig higiénikus.


Ez a praktikus, zöld alapon fehér pöttyös uniszex bevásárlókocsi huzat, kényelmes és biztonságos megoldást nyújt erre a problémára!

 

A védőhuzat összehajtva kis helyen elfér, mosógépben mosható, vasalható.

 

 

Ez a tejeskévá alapon fehér mintás bevásárlókocsi huzat segít abban, hogy higiénikus helyet biztosíts picidnek a bevásárlókocsiban.


A több színben is rendelhető betét mosógépben mosható, a hozzá mellékelt tároló zsákocskával pedig minden vásárláskor megbízható segítséged lesz!

100 % pamutvászonból készült ez a dupla rétegű, vatelinnel bélelt, kedves kék-fehér pöttyös huzat, amivel biztonságosabbá teheted a babás vásárlást!

 

 

Nézz szét a Meska egyre bővülő kézműves bevásárlókocsi huzat kínálatában itt!