Bejegyzés küldése a Meska blogba

Saját kézzel, szívvel-lélekkel

A Meska blogján a regisztrált felhasználók publikálhatnak a Meska szellemiségéhez kapcsolódó témákban (kézművesség, fair trade, fenntarthatóság, hagyományőrzés, stílus, dizájn, kreatív megoldások, trendek, öko életmód, stb.).


A cikk szerzőjének neve mellett ajánlott termékeinek fotói is megjelennek a bejegyzés oldalán.


A feltöltött bejegyzés nem tartalmazhat reklámot, és nem irányulhat arra, hogy közvetlenül hirdesse a meska.hu-n található boltodat. Tehát bátran írhatsz cikket az általad művelt technikáról, de nem buzdíthatod az olvasókat konkrét boltok meglátogatására. Ha a cikkben meskás alkotó termékfotóját jeleníted meg, a fotó linkeljen a termékoldalra! Ha saját boltodból választasz fotót, ügyelj rá, hogy a kép ténylegesen illusztrálja a cikk tartalmát!


Kérjük, figyelj arra is, hogy a cikk megfeleljen a politikai korrektség előírásainak, ne sértsen másokat, és ne ütközzön szerzői jogokba. A bejegyzés elküldésével felelősséget vállalsz a cikkben szereplő szöveg és kép jogtisztaságáért (a bejegyzés szövege saját szellemi terméked, a képet pedig jogosult vagy használni). Publikálás előtt minden beküldött bejegyzést moderálunk és lektorálunk, így számolni kell az átfutási idővel. A cikk beküldése nem jelenti azt, hogy az automatikusan megjelenik a meska.hu felületén. Ha a bejegyzés tartalmával kapcsolatban aggályaink támadnának, azt feltétlenül jelezzük.




Vissza