Meska blog

Hideg napokra, forró csokit!

2017. december 05. - Szerző:

SpaceChicken

A nagy nyári hőséget hátrahagyva, meleg takaróba burkolózva igazán jól tud esni egy nagy nagy bögre meleg ital.

Tovább a bejegyzéshez

Nem csak illatos és szép, hanem nagyon finom is.

2016. április 25. - Szerző:

SpaceChicken

Az orgona a május egyik legszebb virágzó díszcserjéje, amely gyönyörű lila vagy fehér virágaival és bódító illatával kápráztat el minket. Anyáknapi ajándékként nem csak a virágát ajándékozhatjuk, hanem süthetünk belőle finom kekszet, vagy főzhetünk belőle lekvárt és szörpöt is!

Tovább a bejegyzéshez

Te mit tudsz a húsvétról?

2016. március 16. - Szerző:

SpaceChicken

A húsvét a kereszténység legnagyobb ünnepe; időpontja a 325-ben tartott első niceai zsinat döntése értelmében a tavaszi napéjegyenlőséget követő holdtölte utáni első vasárnap (március 22. és április 25. között).

Tovább a bejegyzéshez

Valentin nap

2016. február 10. - Szerző:

SpaceChicken

Szent Bálint, illetve Valentin napját február 14.-én ünnepeljük. A Valentin nap ma azt jelenti, hogy a szerelmesek apró ajándékokkal lepik meg egymást.

Tovább a bejegyzéshez

Csodálatos tavaszi virágok

2015. március 18. - Szerző:

SpaceChicken

Itt a csodás tavasz, a maga varázslatos színeivel, illataival, jellegzetes virágaival. Összegyűjtöttem néhányat közülük.

Tovább a bejegyzéshez

A bölcs bagoly

2014. november 04. - Szerző:

SpaceChicken

A Meskán nemrég végigsöpört "bagolyláz" engem is elragadott, ezért kicsit jobban utána néztem, miért is szeretjük annyira a bagoly szimbólumot...

Tovább a bejegyzéshez

Régi stílus mai köntösben

2013. június 19. - Szerző:

SpaceChicken

Napjainkban egyre több használati tárgyon jelennek meg a magyaros motívumok. Ékszereken, bútorokon, textileken is egyaránt remekül mutatnak ezek a régi minták, és szemmel láthatólag nem esik nehezükre felvenni a modern élet ritmusát.

Tovább a bejegyzéshez

Rikító különcködés

2013. február 27. - Szerző:

SpaceChicken

A 90-es években az elektronikus zenei életben egy merőben más zenei stílus kezdett hódítani egész Európában. Az ütemek felgyorsultak és egyre több analóg szintetizátort és dobgépet kezdtek el gyártani az akkori producerek legnagyobb örömére. Mint minden szubkultúra, ennek a zenei irányzatnak a követői is kialakították saját külsőségeiket, melyek később, megszelidülve bekapcsolódtak a divat vérkeringésébe.

Tovább a bejegyzéshez
  • 1 / 1