Babaköszöntő ajándékot keresel? Szeretnél valami személyeset adni? Akkor megtaláltad! Ajándékozz egyedi babaköszöntő grafikát az újdons...


Babaköszöntő ajándék grafika


   
   

Babaköszöntő ajándék grafika leírása

Babaköszöntő ajándékot keresel? Szeretnél valami személyeset adni? Akkor megtaláltad! Ajándékozz egyedi babaköszöntő grafikát az újdonsült szülőknek!

A Babaköszöntő, egy minden esetben egyedileg, kézzel rajzolt, majd hagyományos és digitális technikával festett grafika, melyen szerepelnek a megrendelő által megadott kisbaba adatai: születés helye, ideje, születési súly és méret; idézet. (A képeken látható képkeret csak illusztráció! Nem része a 'Babaköszöntő ajándék grafikának'!))

Az elkészült grafikát LEHET CSAK DIGITÁLIS FORMÁBAN KÉRNI, ebben az esetben a szállítási információknál válaszd az elektronikus "postázás" lehetőséget!!! (Ekkor egy nagyfelbontású, nyomdai minőségű A4 méretű grafikát kapsz vásárlás után emailben.) VAGY az elkészült grafikát nyomdában kinyomtattom egy min. 180 gr súlyú papírra, és ezt a nyomatot postázom védőcsomagolásban számodra.

Vásárláskor a megrendelőnek egy űrlapot kell kitölteni, ahol meg tudja adni számomra a kisbaba adatait, idézetet (nem kötelező) és az esetleges elképzeléseit arról, hogy milyen figura, figurák jelenjenek meg. Garantáltan NEM készül két egyforma babaköszöntő grafika, így valóban teljesen egyedi ajándékot adhatsz a pici szüleinek. :)Babaköszöntő ajándék grafika jellemzői

képzőművész termék, készítette: SzabisCreativeWorld
típus
fizikai


termékkód
2718809

feltöltve
2017. január 8.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Babaköszöntő ajándék grafika szállítása

A szállítást Magyarország területén a Foxpost-tal oldom meg. Az ország területén rengeteg helyen találsz csomagautomatát, ahol kényelmesen, bármikor fel tudod venni a csomagot. De lehetőség van házhozszállításra is. https://www.foxpost.hu/csomagautomata-kereso/

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
Postai küldemény előre fizetéssel 275 Ft 280 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 565 Ft 580 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel 665 Ft 680 Ft
elektronikus "postázás" 0 Ft 0 Ft

Babaköszöntő ajándék grafika alkotója: SzabisCreativeWorld

SzabisCreativeWorld
Szia! :)

Szabina vagyok és életem az alkotás, rajzolás, a kreativitás.
Egyszemélyben állok a Szabi's Creative World vállalkozás mögött. A rajz már gyerekkorom óta a mindennapjaim fontos része, e nélkül el sem tudom képzelni az életem. Fantasztikus érzés csak úgy alkotni és az már tényleg csak hab a tortán, amikor ezekkel az alkotásokkal kicsiknek és nagyoknak varázsolok mosolyot az arcára. :)

Az elmúlt évek alatt szép lassan rájöttem, hogy a kiadványszerkesztés és a grafikai tervezés áll hozzám a legközelebb és hivatásszerűen is ezekkel akarok foglalkozni. Ma grafikusként dolgozom, mellette pedig rajzolok - digitális, hagyományos technikával egyaránt készítek illusztrációkat vagy éppen a Babaköszöntő posztereimen dolgozom.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek