Babanapló, fotóalbum, notesz domborított belső oldalakkal (32/64) Nagyszerű, szívmelengető, egyedi, csodás ajándék! Azoknak az örömtel...

kézműves termék, készítette: tfzsuzsa
anyaga: nyírfa rétegelt lemez
technika: famegmunkálás, gravírozás, pirográfia

Babanapló, fotóalbum, notesz


   
   

Babanapló, fotóalbum, notesz leírása

Babanapló, fotóalbum, notesz domborított belső oldalakkal (32/64)
Nagyszerű, szívmelengető, egyedi, csodás ajándék! Azoknak az örömteli pillanatoknak az őrzője, amikre mindig örömmel emlékezünk, ami fontos és felejthetetlen..... A várandósság kezdetétől feljegyezhetőek benne a legfontosabb dolgok: milyen nevekben gondolkodtatok; apa hogyan tudta meg, hogy érkezik a picurka; a születése története, hogyan telt a hazaérkezés, első ünnepnapok, legfontosabb történések...; jókívánságokat is meg lehet benne örökíteni a barátoktól....; kistestvérek is tudnak benne írni és rajzolni a kis jövevények számára...
Mérte: 16x16 cm, oldalaira fotósarokkal elhelyezhető képek mérete 9x13 cm, mely mellett néhány gondolat is elfér. Kérhető ettől eltérő, egyedi méretben is. A borítóra tetszőleges grafikát, nevet, jelképet rá tudunk gravírozni.
Kisbabás családokban a nappali méltó díszévé válik.

Babanapló, fotóalbum, notesz jellemzői

kézműves termék, készítette: tfzsuzsaszínek

anyag

típus
fizikai

termékkód
3890523

feltöltve
2021. június 14.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Babanapló, fotóalbum, notesz szállítása

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 1 630 Ft 1 630 Ft

Babanapló, fotóalbum, notesz alkotója: tfzsuzsa

tfzsuzsa
Kedves Látogató!

Szeretettel köszöntelek Meska-boltomban!

"A boldogság nem egyéb, mint a tettek melegsége, az alkotás felett érzett megelégedettség."
Antoine de Saint-Exupéry

Engem mindig örömmel tölt el az alkotás. Folyamatosan vannak új, megvalósítandó ötleteim, hajt a szenvedély, hogy alkossak. Megérik bennem a gondolat, és alig várom, hogy a megálmodott elképzeléseimet elkészíthessem. Érzem, hogy különleges varázsuk van a "saját kézzel, szívvel, lélekkel" készített munkáimnak.
Imádom a különleges minőségi alapanyagokat, az érdekes, szép papírokat, a színek játékát, melyek folyamatosan inspirálnak és újabb tárgyak megalkotására ösztönöznek.
Melengető érzéssel tölt el, hogy az általam készített termékek örömet szereznek a megajándékozottaknak és boldogságot jelentenek az ajándékozóknak.

Termékeim között találhatsz csodálatos képeslapokat, különleges alkalmakra szánt pénzátadó lapokat, illetve nászajándék borítékokat, naplókat. Boltomban nem találkozhatsz két egyforma lappal, ettől lesz az igazán egyedi. Munkáim saját termékek, készítésükkor az alkotás vágya hajt, egyszeriek és megismételhetetlenek.
Bármilyen egyedi rendeléssel kapcsolatban nyugodtan keress fel, szívesen segítek az elképzeléseid megvalósításában.

A termékeket ajánlott levélként adom postára, az aktuális postai díjszabás függvényében. Személyes átvételre Nyíregyházán van lehetőség.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám, kellemes nézelődést kívánok! Bízom benne, hogy örömödet leled a felfedező utad során az általam megalkotott gyöngyszemekben!

Zsuzsa

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek