Családi memori - memória fejlesztő, emlékező, párosító társas játék, saját kép, képek, fénykép, fényképekből. .

Válassz ki a családi képek közül néhányat (kb. 6 - 24 db), melyekkel szívesen játszanátok memóriafejlesztő párosító társas játékot kará...


Családi memori - memória fejlesztő, emlékező, párosító társas játék, saját kép, képek, fénykép, fényképekből. .


   
   

Családi memori - memória fejlesztő, emlékező, párosító társas játék, saját kép, képek, fénykép, fényképekből. . leírása

Válassz ki a családi képek közül néhányat (kb. 6 - 24 db), melyekkel szívesen játszanátok memóriafejlesztő párosító társas játékot karácsonykor, ünnepnapon, vagy csak egy esős délutánon, amikor együtt a család.
A képek lehetnek az egyes családtagokat ábrázoló fotók, de lehetnek közös élményeket felidéző fényképek is.
A fotók lehetnek olyanok, amik mostanában készültek, de küldhetsz régi fotográfiáról, vagy akár festményről készült fényképet, azokról a nagyszülőkről, dédikről, felmenőkről, ősökről is, akik szintén a családhoz tartoznak, de ma már csak képeken és történetekben vannak jelen a család életében.

A kicsik általában ügyesebbek ebben a játékban a felnőtteknek viszont több részlet fog eszükbe jutni a felfordított képekkel kapcsolatban.

Az Általad kiválasztott és nekem elküldött képeket fototranszfer technikával kb. 6 x 8 cm méretű fa lapocskákra viszem fel, minden képből kettőt készítek. A lapocskák hátoldalát egyszínűre festem, a színt egyeztetni fogjuk.

Alapesetben az elkészült készletet a lapok mennyiségéhez igazodó méretű, saját készítésű papír dobozba teszem, egy ilyen látható a képek között.
Azonban a játékkészlet kérhető fadobozban is, ez választható a megrendelésnél, a hozzá tartozó felárral együtt. Ebben az esetbenazt a képet is el kell küldeni, amit a doboz tetején szeretne látni a megrendelő.
A fadoboz készítésének választása esetén a doboz tetejét szintén a vevő igényei szerint díszítem. Kerülhet a fedlapra egy családi kép, vagy a megajándékozottról egy fotó, esetleg családfa, vagy akár családi címer is. Saját szöveg, üzenet, levélrészlet, ... bármi.

Együtt lenni jó, játszani élvezet, emlékezni fontos.
Legyen a családnak, baráti körnek, közösségnek saját memorija.

Családi memori - memória fejlesztő, emlékező, párosító társas játék, saját kép, képek, fénykép, fényképekből. . jellemzői

kézműves termék, készítette: MaMokaszínek

anyag

típus
fizikai


termékkód
3974181

feltöltve
2020. december 20.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Családi memori - memória fejlesztő, emlékező, párosító társas játék, saját kép, képek, fénykép, fényképekből. . szállítása

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
háztól-házig futár előre fizetéssel 2 115 Ft 2 115 Ft
Postai küldemény előre fizetéssel 1 900 Ft 1 900 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 2 400 Ft 2 400 Ft
Futárszolgálat előre fizetéssel 1 500 Ft 1 500 Ft
postán maradó 1 000 Ft 800 Ft

Családi memori - memória fejlesztő, emlékező, párosító társas játék, saját kép, képek, fénykép, fényképekből. . alkotója: MaMoka

MaMoka

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek