Bárányos, nagy babakönyv, babanapló és babaalbum egyben, emlékkönyv kislányoknak, baris vászon, szívalakú betét névvel

Bárányos, nagy babakönyv, babanapló és babaalbum egyben, emlékkönyv kislányoknak. Kézzel fűzött, kétféle belső lappal, íráshoz és fotók...


enciboltja szabadsága vagy egyéb elfoglaltsága miatt ideiglenesen nem tud szállítani, ezért termékeit 2021. 05. 21-ig nem lehet megvásárolni.

Lejárt

Rendelj Te is!

Bárányos, nagy babakönyv, babanapló és babaalbum egyben, emlékkönyv kislányoknak, baris vászon, szívalakú betét névvel


   
   

enciboltja szabadsága vagy egyéb elfoglaltsága miatt ideiglenesen nem tud szállítani, ezért termékeit 2021. 05. 21-ig nem lehet megvásárolni.

Lejárt

Rendelj Te is!

Bárányos, nagy babakönyv, babanapló és babaalbum egyben, emlékkönyv kislányoknak, baris vászon, szívalakú betét névvel leírása

Bárányos, nagy babakönyv, babanapló és babaalbum egyben, emlékkönyv kislányoknak. Kézzel fűzött, kétféle belső lappal, íráshoz és fotók beragasztásához. 24 db bárhová beragasztható báránnyal.

A borító bárányokkal nyomtatott natúr vászon. A gerinc és a szív elütő (sötét pink) vászon, nyomtatott névvel (igény szerint dátum is).

A belső lapok kétfélék: 78 lap 120 g-os elefántcsontszínű papírból, hatlaponként 2 lap (összesen 24) 350 g-os natúrbarna, újrahasznosított karton a fotókhoz. A 24 db bárányt (6 nagy, 6 közepes és 12 kicsi) az oldalak dekorálásához használhatod. Az albumba fotósarkokkal vagy láthatatlanul, kétoldalas ragasztóval ragaszthatók be a fényképek.

A lapok mérete: 17 x 24,5 cm.

Babanaplók, babaalbumok:
https://www.meska.hu/Shop/index/2271/25514

Köszönöm a látogatást, nézd meg többi termékemet is: http://www.meska.hu/Shop/index/2271

Bárányos, nagy babakönyv, babanapló és babaalbum egyben, emlékkönyv kislányoknak, baris vászon, szívalakú betét névvel jellemzői

kézműves termék, készítette: enciboltja
anyag

újrahasznosított

személyre szabható
Név, születési dátum vagy csak név kérhető

típus
fizikai

ajándék nekik

termékkód
3992471

feltöltve
2021. január 4.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Bárányos, nagy babakönyv, babanapló és babaalbum egyben, emlékkönyv kislányoknak, baris vászon, szívalakú betét névvel szállítása

Szállítás:
Termékeimet mindig gondosan csomagolom, és futárral küldöm. Előre fizethetsz utalással vagy bankkártyával. Ha átvételkor szeretnél fizetni, választhatod az utánvétes szállítást, de vedd figyelembe, hogy az kicsit többe kerül.
Személyes átvételre Zsámbékon van lehetőség.
Garancia: Ha csalódást okoz a megvásárolt termék, küldd vissza hibátlan állapotban, 14 napon belül (a visszaküldés költsége téged terhel). Visszatérítem az általad fizetett összeget (termék ára és szállítási költség).
Az ár visszafizetése nem vonatkozik az egyedi, névre szólóan készülő megrendelésekre, ezeket csak jogos minőségi kifogás esetén veszem vissza. Ilyenkor választhatsz: vagy kijavítom a terméket, vagy visszafizetem az árát.
A termékekhez nyugtát adok, kérlek jelezd, ha számlát kérsz, és add meg a számlázáshoz szükséges adatokat (név és számlázási cím). Köszönöm: Enci

Adatkezelési tájékoztató

Az általad rendelkezésre bocsátott, Meskán megadott adataidat kizárólag
a) megrendelés teljesítése és számlázás
b) szállítás
céljából kezelem és használom.

Ezeket az adatokat nem töltöm le, nem tárolom, és semmilyen formában nem használom fel, pl. nem küldök hírlevelet és egyéb marketing célú reklámot.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
háztól-házig futár előre fizetéssel 2 115 Ft 2 115 Ft
Személyes átvétel Zsámbékon 0 Ft 0 Ft
Előrefizetéssel, MPL Csomagautomatákra 950 Ft 950 Ft
Előrefizetéssel, MPL Postán maradó v. PostaPontra 1 550 Ft 1 550 Ft
Előrefizetéssel, MPL házhoz szállítással 2 000 Ft 2 000 Ft
Utánvéttel, MPL házhoz szállítás 2 500 Ft 2 500 Ft

Bárányos, nagy babakönyv, babanapló és babaalbum egyben, emlékkönyv kislányoknak, baris vászon, szívalakú betét névvel alkotója: enciboltja

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek