Biblia valódi bőr borítóval, felújított 1975-ös kiadás. Aranyozott és vaknyomással díszített bordó borjúbőr borító

Biblia valódi bőr borítóval, felújított 1975-ös kiadás. Aranyozott és vaknyomással díszített bordó borjúbőr borító. Nagyon szép ajándék...

kézműves termék, készítette: enciboltja
anyaga: borjúbőr, valódi bőr, papír, karton, szalag
technika: könyvkötés, bőrművesség

enciboltja szabadsága vagy egyéb elfoglaltsága miatt ideiglenesen nem tud szállítani, ezért termékeit 2021. 05. 21-ig nem lehet megvásárolni.

Lejárt

Rendelj Te is!

Biblia valódi bőr borítóval, felújított 1975-ös kiadás. Aranyozott és vaknyomással díszített bordó borjúbőr borító


   
   

enciboltja szabadsága vagy egyéb elfoglaltsága miatt ideiglenesen nem tud szállítani, ezért termékeit 2021. 05. 21-ig nem lehet megvásárolni.

Lejárt

Rendelj Te is!

Biblia valódi bőr borítóval, felújított 1975-ös kiadás. Aranyozott és vaknyomással díszített bordó borjúbőr borító leírása

Biblia valódi bőr borítóval, felújított 1975-ös kiadás. Aranyozott és vaknyomással díszített bordó borjúbőr borító. Nagyon szép ajándék lehet nőknek, férfiaknak egyaránt, bármilyen alkalomból, karácsonyi ajándék.

Az eredeti belső új külsőt kapott: borító sötétbordó borjúbőr, a sarkokon aranyozott motívumok, vaknyomott (szín nélkül) BIBLIA felirat. Hátul a sarokmotívumok vaknyomással (nem aranyozva) ismétlődnek. A gerincen három díszítőborda, egy kis aranyozott motívum és négy aranyozott lénia.

A lapok éleit bordó élfestés díszíti, az oromszegő kézzel hímzett: sárga és narancs fonallal. A nyomtatott előzékpapír halványzöld virágmintákkal készült. A sötétbarna vászonnyílás erőssé és tartóssá teszi a könyvet. A könyvben 4 különböző színű (bordó, ezüst, arany és sötétkék) jelzőszalag is van.

Az eredeti Biblia 1975-ös kiadású (kiadta: a Magyar Bibliatanács megbízásából a Református Zsinati Iroda Sajtóosztálya). Ószövetség: 1282 oldal, Újszövetség: 350 oldal, a végén 8 színes térkép.

A kötet méretei: 15,5 x 20,5 cm, vastagsága: 5,4 cm.

Köszönöm a látogatást, nézd meg többi termékemet is: http://www.meska.hu/Shop/index/2271

Biblia valódi bőr borítóval, felújított 1975-ös kiadás. Aranyozott és vaknyomással díszített bordó borjúbőr borító jellemzői

kézműves termék, készítette: enciboltjaszínek

vintage termék
1970-es évekből

anyag

újrahasznosított

típus
fizikai

ajándék nekik

termékkód
3992587

feltöltve
2021. január 4.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Biblia valódi bőr borítóval, felújított 1975-ös kiadás. Aranyozott és vaknyomással díszített bordó borjúbőr borító szállítása

Szállítás:
Termékeimet mindig gondosan csomagolom, és futárral küldöm. Előre fizethetsz utalással vagy bankkártyával. Ha átvételkor szeretnél fizetni, választhatod az utánvétes szállítást, de vedd figyelembe, hogy az kicsit többe kerül.
Személyes átvételre Zsámbékon van lehetőség.
Garancia: Ha csalódást okoz a megvásárolt termék, küldd vissza hibátlan állapotban, 14 napon belül (a visszaküldés költsége téged terhel). Visszatérítem az általad fizetett összeget (termék ára és szállítási költség).
Az ár visszafizetése nem vonatkozik az egyedi, névre szólóan készülő megrendelésekre, ezeket csak jogos minőségi kifogás esetén veszem vissza. Ilyenkor választhatsz: vagy kijavítom a terméket, vagy visszafizetem az árát.
A termékekhez nyugtát adok, kérlek jelezd, ha számlát kérsz, és add meg a számlázáshoz szükséges adatokat (név és számlázási cím). Köszönöm: Enci

Adatkezelési tájékoztató

Az általad rendelkezésre bocsátott, Meskán megadott adataidat kizárólag
a) megrendelés teljesítése és számlázás
b) szállítás
céljából kezelem és használom.

Ezeket az adatokat nem töltöm le, nem tárolom, és semmilyen formában nem használom fel, pl. nem küldök hírlevelet és egyéb marketing célú reklámot.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
háztól-házig futár előre fizetéssel 2 115 Ft 2 115 Ft
Személyes átvétel Zsámbékon 0 Ft 0 Ft
Előrefizetéssel, MPL Csomagautomatákra 950 Ft 950 Ft
Előrefizetéssel, MPL Postán maradó v. PostaPontra 1 550 Ft 1 550 Ft
Előrefizetéssel, MPL házhoz szállítással 2 000 Ft 2 000 Ft
Utánvéttel, MPL házhoz szállítás 2 500 Ft 2 500 Ft

Biblia valódi bőr borítóval, felújított 1975-ös kiadás. Aranyozott és vaknyomással díszített bordó borjúbőr borító alkotója: enciboltja

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek