Babaalbum, fotóalbum babáknak, kisgyerekeknek, fényképalbum kislányoknak. Gravírozott maci, szív alakú lufi masnival

Babaalbum, fotóalbum babáknak, kisgyerekeknek, fényképalbum kislányoknak. Egyedi névvel, kisfiús színekkel is kérhető. A borítóhoz és s...

kézműves termék, készítette: enciboltja
anyaga: karton, papír, vászon, szalag
technika: könyvkötés, gravírozás, pirográfia

enciboltja szabadsága vagy egyéb elfoglaltsága miatt ideiglenesen nem tud szállítani, ezért termékeit 2021. 05. 21-ig nem lehet megvásárolni.

Lejárt

Rendelj Te is!

Babaalbum, fotóalbum babáknak, kisgyerekeknek, fényképalbum kislányoknak. Gravírozott maci, szív alakú lufi masnival


   
   

enciboltja szabadsága vagy egyéb elfoglaltsága miatt ideiglenesen nem tud szállítani, ezért termékeit 2021. 05. 21-ig nem lehet megvásárolni.

Lejárt

Rendelj Te is!

Babaalbum, fotóalbum babáknak, kisgyerekeknek, fényképalbum kislányoknak. Gravírozott maci, szív alakú lufi masnival leírása

Babaalbum, fotóalbum babáknak, kisgyerekeknek, fényképalbum kislányoknak. Egyedi névvel, kisfiús színekkel is kérhető. A borítóhoz és szívhez választható színek a 4. képen láthatók.

Az album borítója homokszínű, vászon hatású könyvkötő anyag, gravírozott, szív alakú lufit tartó macival. A rózsaszín lufi ugyanilyen anyagból, a név gravírozva. Rózsaszín szaténszalag masnival.

Az album belső lapjai 300 g-os krémfehér papírból készülnek, 2-2 lap összeragasztásával, 23 lap. Fotósarkokkal vagy láthatatlan kétoldalas ragasztóval ragaszthatóak be a fényképek, és írni is lehet a lapokra.

Méretek: 18 x 25 cm, 46 oldal (23 lap).

Az album mellé 6 db, különböző macis-szíves grafikával díszített korongot és 12 db üres szívet adok. Ezek az oldalak dekorálására, fontos dolgok "kiemelésére" használhatók.

Köszönöm a látogatást, nézd meg többi termékemet is: http://www.meska.hu/Shop/index/2271

Babaalbum, fotóalbum babáknak, kisgyerekeknek, fényképalbum kislányoknak. Gravírozott maci, szív alakú lufi masnival jellemzői

kézműves termék, készítette: enciboltja
összetevő
anyag

személyre szabható
A borítót névvel készítem

típus
fizikai

ajándék nekik

termékkód
3998780

feltöltve
2021. január 10.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Babaalbum, fotóalbum babáknak, kisgyerekeknek, fényképalbum kislányoknak. Gravírozott maci, szív alakú lufi masnival szállítása

Szállítás:
Termékeimet mindig gondosan csomagolom, és futárral küldöm. Előre fizethetsz utalással vagy bankkártyával. Ha átvételkor szeretnél fizetni, választhatod az utánvétes szállítást, de vedd figyelembe, hogy az kicsit többe kerül.
Személyes átvételre Zsámbékon van lehetőség.
Garancia: Ha csalódást okoz a megvásárolt termék, küldd vissza hibátlan állapotban, 14 napon belül (a visszaküldés költsége téged terhel). Visszatérítem az általad fizetett összeget (termék ára és szállítási költség).
Az ár visszafizetése nem vonatkozik az egyedi, névre szólóan készülő megrendelésekre, ezeket csak jogos minőségi kifogás esetén veszem vissza. Ilyenkor választhatsz: vagy kijavítom a terméket, vagy visszafizetem az árát.
A termékekhez nyugtát adok, kérlek jelezd, ha számlát kérsz, és add meg a számlázáshoz szükséges adatokat (név és számlázási cím). Köszönöm: Enci

Adatkezelési tájékoztató

Az általad rendelkezésre bocsátott, Meskán megadott adataidat kizárólag
a) megrendelés teljesítése és számlázás
b) szállítás
céljából kezelem és használom.

Ezeket az adatokat nem töltöm le, nem tárolom, és semmilyen formában nem használom fel, pl. nem küldök hírlevelet és egyéb marketing célú reklámot.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
háztól-házig futár előre fizetéssel 2 115 Ft 2 115 Ft
Személyes átvétel Zsámbékon 0 Ft 0 Ft
Előrefizetéssel, MPL Csomagautomatákra 950 Ft 950 Ft
Előrefizetéssel, MPL Postán maradó v. PostaPontra 1 550 Ft 1 550 Ft
Előrefizetéssel, MPL házhoz szállítással 2 000 Ft 2 000 Ft
Utánvéttel, MPL házhoz szállítás 2 500 Ft 2 500 Ft

Babaalbum, fotóalbum babáknak, kisgyerekeknek, fényképalbum kislányoknak. Gravírozott maci, szív alakú lufi masnival alkotója: enciboltja

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek