Fehér esküvői fotóalbum, fényképalbum esküvőre, album ajándékba, nászajándék az ifjú párnak, szív alakú ablak, szalag

Fehér esküvői fotóalbum, fényképalbum esküvőre, album ajándékba, nászajándék az ifjú párnak. Szív alakú kivágással az elején, hófehér s...

kézműves termék, készítette: enciboltja
anyaga: papír, karton, organza, szalag, könyvkötő anyag, textil
technika: könyvkötés, papírművészet

enciboltja szabadsága vagy egyéb elfoglaltsága miatt ideiglenesen nem tud szállítani, ezért termékeit 2021. 05. 21-ig nem lehet megvásárolni.

Lejárt

Rendelj Te is!

Fehér esküvői fotóalbum, fényképalbum esküvőre, album ajándékba, nászajándék az ifjú párnak, szív alakú ablak, szalag


   
   

enciboltja szabadsága vagy egyéb elfoglaltsága miatt ideiglenesen nem tud szállítani, ezért termékeit 2021. 05. 21-ig nem lehet megvásárolni.

Lejárt

Rendelj Te is!

Fehér esküvői fotóalbum, fényképalbum esküvőre, album ajándékba, nászajándék az ifjú párnak, szív alakú ablak, szalag leírása

Fehér esküvői fotóalbum, fényképalbum esküvőre, album ajándékba, nászajándék az ifjú párnak. Szív alakú kivágással az elején, hófehér selyem megkötő szalaggal.
A fényképalbumot krémfehér, selymes csillogású, "szálas" struktúrájú anyaggal borítottam. Az album első lapjára beírhatod az ifjú pár nevét (és az esküvő dátumát), vagy ragaszthatsz ide egy fotót; ez, a szív alakú kivágásnak köszönhetően a könyvet becsukva is látható lesz majd.
Az albumot kézzel fűztem, vastagabb gerinccel, hogy a beragasztott fényképek jól elférjenek. A lapok mérete 15 x 22 cm, 300 g-os hófehér kartonból 24 lapot (48 oldal) fűztem az albumba.
Hófehér szalaggal lehet összekötni a könyvet elöl.

Köszönöm a látogatást, nézd meg többi termékemet is: http://www.meska.hu/Shop/index/2271

Fehér esküvői fotóalbum, fényképalbum esküvőre, album ajándékba, nászajándék az ifjú párnak, szív alakú ablak, szalag jellemzői

kézműves termék, készítette: enciboltjaszínek

anyag

típus
fizikai

ajándék nekik

termékkód
3998965

feltöltve
2021. január 10.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Fehér esküvői fotóalbum, fényképalbum esküvőre, album ajándékba, nászajándék az ifjú párnak, szív alakú ablak, szalag szállítása

Szállítás:
Termékeimet mindig gondosan csomagolom, és futárral küldöm. Előre fizethetsz utalással vagy bankkártyával. Ha átvételkor szeretnél fizetni, választhatod az utánvétes szállítást, de vedd figyelembe, hogy az kicsit többe kerül.
Személyes átvételre Zsámbékon van lehetőség.
Garancia: Ha csalódást okoz a megvásárolt termék, küldd vissza hibátlan állapotban, 14 napon belül (a visszaküldés költsége téged terhel). Visszatérítem az általad fizetett összeget (termék ára és szállítási költség).
Az ár visszafizetése nem vonatkozik az egyedi, névre szólóan készülő megrendelésekre, ezeket csak jogos minőségi kifogás esetén veszem vissza. Ilyenkor választhatsz: vagy kijavítom a terméket, vagy visszafizetem az árát.
A termékekhez nyugtát adok, kérlek jelezd, ha számlát kérsz, és add meg a számlázáshoz szükséges adatokat (név és számlázási cím). Köszönöm: Enci

Adatkezelési tájékoztató

Az általad rendelkezésre bocsátott, Meskán megadott adataidat kizárólag
a) megrendelés teljesítése és számlázás
b) szállítás
céljából kezelem és használom.

Ezeket az adatokat nem töltöm le, nem tárolom, és semmilyen formában nem használom fel, pl. nem küldök hírlevelet és egyéb marketing célú reklámot.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
háztól-házig futár előre fizetéssel 2 115 Ft 2 115 Ft
Személyes átvétel Zsámbékon 0 Ft 0 Ft
Előrefizetéssel, MPL Csomagautomatákra 950 Ft 950 Ft
Előrefizetéssel, MPL Postán maradó v. PostaPontra 1 550 Ft 1 550 Ft
Előrefizetéssel, MPL házhoz szállítással 2 000 Ft 2 000 Ft
Utánvéttel, MPL házhoz szállítás 2 500 Ft 2 500 Ft

Fehér esküvői fotóalbum, fényképalbum esküvőre, album ajándékba, nászajándék az ifjú párnak, szív alakú ablak, szalag alkotója: enciboltja

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek