Zöld alapon nagy rózsás zero waste, öko bevásárlózsák

Nagyon szép keki alapon rózsaszín nagy rózsás dekor pamutvászon és tüll hálós anyagból készülnek ezek az öko zsákok. A hálós rész színe...

kézműves termék, készítette: FairyTreasure
anyaga: pamutvászon, avokádós zsák, szalag
technika: varrás

Zöld alapon nagy rózsás zero waste, öko bevásárlózsák


   
   

Zöld alapon nagy rózsás zero waste, öko bevásárlózsák leírása

Nagyon szép keki alapon rózsaszín nagy rózsás dekor pamutvászon és tüll hálós anyagból készülnek ezek az öko zsákok. A hálós rész színe változhat. Szatén szalaggal záródnak, a szalag végén textil záróelem véd attól hogy a szalag visszacsússzon. Két különböző méretből áll a pár: nagyobb:26x22 cm , kisebb: 22x19 xm. Az ár 1 párra vonatkozik. A postaköltség valószínűleg a megadottnál kevesebb lesz, mivel nagyon könnyű a termék. Pontos pk-t feladás után tudok írni.

Zöld alapon nagy rózsás zero waste, öko bevásárlózsák jellemzői

kézműves termék, készítette: FairyTreasure

technikatípus
fizikai


termékkód
4031526

feltöltve
2021. február 10.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Zöld alapon nagy rózsás zero waste, öko bevásárlózsák szállítása

Kedves Érdeklődők, Vásárlók! Újra Magyarországra költözöm így a postai díjszabások is eszerint változnak. Személyes átvételre 2030. Érd Kádár utca 20. szám alatt van lehetőség, vagy az általam megválasztott helyszínen és időpontban Érden, Kelenföldi pályaudvaron, Keleti pályaudvaron, Örs vezér terén és a 17. Kerületben. A budapesti találkákat sajnos csak nagyon ritkán tudom bevállalni pl. ha épp megyek anyukámékhoz mivel életvitelszerűen Érden lakom.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
háztól-házig futár előre fizetéssel 2 115 Ft 2 115 Ft
Postai küldemény előre fizetéssel 1 690 Ft 1 900 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 1 690 Ft 1 900 Ft
Postai küldemény (ajánlott) utólagos utalással 1 690 Ft 1 900 Ft
Postán maradó postai küldemény előreutalással 700 Ft 1 000 Ft
Postán maradó postai küldemény utólagis utalással 700 Ft 1 000 Ft

Zöld alapon nagy rózsás zero waste, öko bevásárlózsák alkotója: FairyTreasure

FairyTreasure
Kedves Nézelődők és leendő Vásárlók!
Boltomban csak olyan termékeket találtok melyek egyediek, ezért sosem találtok két egyformát. Ha valaki rendelésre kér egy terméket ugyanezen oknál fogva nem lesz teljesen ugyanolyan, kismértékben eltérhet, a meghirdetett terméktől.Én a Modell Divat Szakközépiskolában végeztem textilrajzoló és modelltervező asszisztens szakon. Imádom a különböző gyönyörű anyagokat, csipkéket, csak rájuk nézek és rögtön azon jár az eszem, hogy melyiket hogyan lehetne felhasználni, elkészíteni. Folyamatosan a fantázia és a kreativitás hajt. Nincs annál jobb érzés mikor egy vásárló megtalálja az általam készített produktumok között álmai termékét, már csak ezért is megéri számomra ezt csinálni. Egyedi kéréseket is szívesen teljesítek, sokszor a Vásárlóval együtt gondolkodva, a Vásárló ötleteit tovább gondolva tovább építve alkotunk együtt valami nagyszerűt. Köszönöm, hogy érdeklődsz boltom iránt! További jó nézelődést, vásárlást kívánok! Személyes átvételre 2030. Érd Kádár utca 20. szám alatt van lehetőség, vagy az általam megválasztott helyszínen és időpontban Érden, Kelenföldi pályaudvaron, Keleti pályaudvaron, Örs vezér terén és a 17. Kerületben. A budapesti találkákat sajnos csak nagyon ritkán tudom bevállalni pl. ha épp megyek anyukámékhoz mivel életvitelszerűen Érden lakom.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek