Köszönöm, hogy betértél hozzám:-) El kell mondanom, hogy az ékszerkészítés nem a fő profilom, akik ismernek tudják, hogy az álomfogók,k...

kézműves termék, készítette: Kezmuvesjosagok
anyaga: fülbevaló alap, rojt
technika: ékszerkészítés

Bohókás rojtos fülbevaló


   
   

Bohókás rojtos fülbevaló leírása

Köszönöm, hogy betértél hozzám:-)
El kell mondanom, hogy az ékszerkészítés nem a fő profilom, akik ismernek tudják, hogy az álomfogók,kavicsok,nemeztündérek,stb világát élem:-) de egyszerűen nem
tudok ellen állni, ha meglátok egy számomra érdekes gyöngyöt és azonnal tovább gondolom.
Nem vagyok egy nagy ékszer viselős ez meglátszik a munkáimon is, hiszen mindig az egyszerűségre törekszem, csak legyen benne valami "plusz".
Itt a pluszt a színe jelentette nekem.
Akasztó nélkül a hossza:5cm
Ha időd engedi és kalandoznál egy kicsit virtuálisan boltocskámban, tekintsd meg kérlek összes termékemet, sosem lehet tudni, mi az ami rád vár,ami megszólít:-)
Sokszor keresnek meg egyedi, olykor különleges kérésekkel, megrendelésekkel,amiket mindig jó szívvel fogadok és ígyekszem legjobb tudásommal elkészíteni a megálmodott terméket.

Bohókás rojtos fülbevaló jellemzői

kézműves termék, készítette: Kezmuvesjosagok
összetevőszínek

típus
fizikai

ajándék nekik

termékkód
4077498

feltöltve
2021. március 13.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Bohókás rojtos fülbevaló szállítása

Személyesen átvehető a megvásárolt termék előre egyeztetett időpontban Budapesten a Keleti Pályaudvarnál.Postázni csak előre utalás esetén áll módunkban.Fontos!A legoptimálisabb postai díjszabást keressük ki Önnek a Postadíj kalkulátor segítségével, így mielőtt megvásárolná termékünket célszerű üzenetben érdeklődni mennyi lenne az Ön által kiválasztott postai mód alapján a termék posta költsége.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
Postai küldemény előre fizetéssel 1 750 Ft 1 760 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 990 Ft 1 100 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel 1 050 Ft 1 150 Ft
FoxPost 1 100 Ft 1 200 Ft

Bohókás rojtos fülbevaló alkotója: Kezmuvesjosagok

Kezmuvesjosagok
Sok szeretettel köszöntünk oldalunkon!
A többes szám nem véletlen, hiszen én csak a pénzügyekért vagyok felelős, illetve apróbb barkácsolásokban segítek és az alapanyagok beszerzésében veszem ki a részem.Feleségem egy személyben az alkotó:Szilágyiné Évi át is adom neki a szót:
Köszöntelek látogató:-) Sok technikát elsajátítottam az évek folyamán így elég széles a termék skálánk, az álomfogókon át a nemez tündérekig az apró figyelmességektől a nagyobb ajándékokig minden megtalálható termékeink között.Fontos számomra, hogy csak minőségi alapanyagokkal dolgozzam, és amikor alkotok minden energiámat és összpontosításomat az adott munkámra fordítsam.Bármilyen kérdéssel kéréssel keressetek bizalommal. Kellemes nézelődést kívánunk:Szilágyi Zoltán/Szilágyiné Évi

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek