Életerő - ékszer - karkötő - Meska.hu Életerő - ékszer - karkötő - Meska.hu Életerő - ékszer - karkötő - Meska.hu
Életerő - ékszer - karkötő - Meska.hu Életerő - ékszer - karkötő - Meska.hu Életerő - ékszer - karkötő - Meska.hu
Életerő - ékszer - karkötő - Meska.hu
Életerő - ékszer - karkötő - Meska.hu
Életerő - ékszer - karkötő - Meska.hu
Életerő - ékszer - karkötő - Meska.hu Életerő - ékszer - karkötő - Meska.hu Életerő - ékszer - karkötő - Meska.hu

Életerő

Készleten - azonnal szállítható
Anyaga: 8 mm-es roppantott karneol és antik arany szerelék, erős gumidamil 16-17 cm-es csuklóra jó KARNEOL - Fáradtság, levertség esetén segít átlendülni a holtponton. A kő maga az energia, a vitalitás. Mozgásban tartja életünket, erősíti a koncentrációt és a kreativitást. Erősíti a megérzéseket, segít, hogy hallgassunk a belső hangra. Magban hordozza az élet és a halál körforgását, használatával képesek leszünk elfogadni az elmúlást. Ugyanakkor a karneol abban is segít, hogy élvezzük az életet, a jelent, és ne rágódjunk a múlton. A karneol javítja a vérképet, oldják a vérrögöket és hatásos gyomor-, bélproblémák, vastagbélgyulladás esetén. Csillagjegyei: Kos, Bika, Ikrek, Oroszlán, Szűz, Vízöntő
Összetevők

karneol, antik arany színű szerelék, erős gumidamil


Technika

ékszerkészítés


Jellemző
ékszer, karkötő, ásványok

Színek

arany, piros


Termékkód

4222823

Kedves Vásárlók!
Ékszereimet biztonságos csomagolásban, légpárnás borítékban, ajánlott, illetve elsőbbségi, ajánlott csomagként adok fel, a mindenkor érvényes postai díjszabás szerint. Levélként ennek összege függ a csomag súlyától és méretétől.
Ha a boríték magassága meghaladja a 2,4 cm-t, akkor a csomagot postán maradó küldeményként tudom feladni. Ebben az esetben a postás nem viszi házhoz, nem dob be értesítőt, kb 2 - 3 nap múlva lehet bemenni érte a postára.
A postán maradó küldeményeknél vevő dönti el melyik posta címét szeretné megadni.
A termékeket mindig ajánlottan küldöm!
Több ékszer vásárlásakor a rendszer automatikusan a drágább postaköltséget fogja számolni, de ez nem minden esetben valós.
A pontos összeget a vásárlás után e-mailben fogom megírni, az utalási adatokkal együtt.

Garancia:
1. A termékeimre 1 hónapig vállalok garanciát. Pl. ha anyaghiba miatt elszakad, eltörik az ékszer, kérem jelezze nekem és e-mailben megbeszéljük a cserét. A vízzel, vegyszerrel, parfümmel való érintkezés miatti elszíneződésre, sérülésre nem vállalok garanciát.

2. Ha a választott ékszer "élőben" mégsem tetszene, vagy a megbeszélt méret mégsem jó, és 1 héten belül visszajuttatja hozzám, szívesen kicserélem egy másikra, vagy visszatérítem az eladási árát. Mindkét esetben a postaköltség a vásárlót terheli.

3. Sérült, használt árut nem áll módomban visszavenni!

Amennyiben szállítás során sérült meg a termék és ennek kívülről is jól látható jelei vannak (sérült, szakadt csomagolás), akkor a postással helyben jegyzőkönyvet kell felvetetni, hogy már így érkezett! Csak így lehet a posta felé kártérítést követelni! Ebben az esetben az ékszer visszapostázásának költségét vállalom, és az ékszert újra elkészítem.

Ékszereit ne tegye ki erősebb fizikai igénybevételnek. A termékek erősebb kémiai hatásokra elszíneződéssel reagálhatnak, amit Ön elkerülhet, ha ékszereit óvja ezektől (pl. gyógyvizek, kozmetikumok, szintetikus mosószerek, háztartási vegyi anyagok). Alvás, fürdés közben ne viselje őket! Az ezekből adódó hibák kijavítása nem garanciális jellegű.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
csomagautomata előre fizetéssel
990 Ft 990 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel
1 070 Ft 1 070 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel
1 260 Ft 1 260 Ft
15000 Ft feletti vásárlás esetén
0 Ft 0 Ft
A vásárlóhoz elektronikus úton eljuttatott vagy letölthető,
0 Ft 0 Ft

Életerő

Készítette

Róla mondták

“Gyors, kedves, pontos eladó. A vásárolt termék kiváló minőségű, napokon belül megkaptam. ”

juhors84

Elérhető: 1 db

katkagyongy további termékei


Hasonló termékek