140x200   kovácsoltvas ágy keret - otthon & lakás - bútor - ágy - Meska.hu
140x200   kovácsoltvas ágy keret - otthon & lakás - bútor - ágy - Meska.hu

140x200 kovácsoltvas ágy keret

Miért is jó a kovácsoltvas ágy? 1. A vas mint tudjuk szinte örök dolog .Nem nyekereg, nem mozog, mivel nincsenek ragasztások, se más gyenge pontok. Egyszóval: időtálló!!! 2. Mivel kézműves termék megvalósítható akár saját egyéni elképzelés alapján is, mely meseszép ékköve lesz hálószobánknak. 3. Nem utolsó sorban értékálló! Mivel maximum a festés tud megkopni, ha netán 10-20 év múlva változna ízlésünk, elég csak azt kijavítani s máris el tudjuk adni minimum azon az áron amelyen hozzájutottunk. Az ágyak szerkezetéről: Az ágyak 6 részből állnak így kerülnek szállításra ( lapra szerelten érkezik könnyen felvihető emeletre is, ezután az összeállítás szinte gyerekjáték) : 1. fejtámla 2. lábrész 3. jobb oldalkeret 4. bal oldalkeret (az oldalkeretek magassága 7 cm mely gátolja a matrac oldalirányú elmozgását) 5. középső (felező) merevítő három lábbal (magyarán összesen hét láb van, mely meggátol bármiféle mozgást) 6. ágyrács ( ez utóbbi nem tartozék, külön vásárolható meg , lásd: ÁGYRÁCSOK menüpont ) Teherbírás: 400kg Nekem mint készítőnek milyen adatok kellenek a készítéshez? Vásárlás előtt nem árt néhány dolgot felmérni, mint például ágy fekvőmagasság ( 38-45 cm között az ideális, e fölött kérlek jelezd levélben mivel ez esetben az alaptól eltérő szerkezet kialakítás szükséges) Fontos tényező a fej és lábrész magasságának megállapítása is. Az előbbinél figyelembe kell venni , hogy nincsen-e a falon útban valami pl.: falikar, ablak, stb. Fontos tetőtér esetében a tető dőlésének kezdete és a padló közötti távolság. Utóbbinál ha nézzük ágyból a tévét lényeges, hogy ne lógjon bele a képbe. Szintén lényeges a matracvastagság, illetve többi mérete. Szállítás: Háztól- házig ( kapuig) történik. Házba , lakásba ha kérsz összeszerelést csak akkor szállítjuk be! Erről érdeklődj levélben! Ha a megadott ágyméretektől eltérőt kérsz, jelezd kérlek levélben, mivel igény szerint tudom változtatni!
Összetevők

vas


Technika

fémmegmunkálás, kovácsoltvas


Jellemző
otthon & lakás, bútor, ágy, ágykeret, kovácsoltvas

Színek

fehér, fekete, szürke


Termékkód

4354770

Termékeimre 10év garanciát vállalok, kivéve az átvételt követően keletkezett festési sérülésekért, valamint a nem rendeltetés szerű használatból adódó hibákért. Termékeim elkészítése 1-12hét, erről érdeklődj levélben.
FONTOS!!! A szállítási költség Siófok 150km-es körzetében érvényes. Ha ezen kívűl vagy, érdeklődj üzenetben!
Köszönöm!


Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
házhoz szállítás Siófok 130km-es körzetében
20 000 Ft 20 000 Ft

140x200 kovácsoltvas ágy keret

Készítette

Róla mondták

“Megérte a várakozás, az ágy csodaszép, dicséretes munka! Az eladó becsületes, hasznos infókkal látott el. Meleg szívvel, bátran ajánlom mindenkinek!!:)”

Judy5

Egyedi rendeléseket is vállal Üzenek az eladónak

kovacsoltvastermek további termékei