Tempus hajcsat - ékszer - Meska.hu Tempus hajcsat - ékszer - Meska.hu
Tempus hajcsat - ékszer - Meska.hu Tempus hajcsat - ékszer - Meska.hu
Tempus hajcsat - ékszer - Meska.hu
Tempus hajcsat - ékszer - Meska.hu
Tempus hajcsat - ékszer - Meska.hu Tempus hajcsat - ékszer - Meska.hu

Tempus hajcsat

Egyedi romantikus steampunk ihletésű ékszer.Valaha valóban működő órából,nem utánagyártott alkatrészekből készült. Eredeti swarovski kristállyal díszítettem. A csat tárcsája 18mm átmérőjü. A szerelékek nikkelmentesek. A képen nagyobbnak tűnhetnek az ékszereim a valóságosnál, mivel nagyon közelről fotózom őket,hogy alaposan szemügyre vehesd a részleteket. Kérlek a leírt méreteket vedd figyelembe
Összetevők

fém, swarovski


Technika

ékszerkészítés


Jellemző
ékszer, hajcsat

Színek

bronz, narancssárga


Termékkód

4391025

Termékeimet, jól becsomagolom, így azok szállítás közben nem sérülhetnek meg. Csak hibátlan nem hordott ékszert cserélek ki 14 naptári napon belül. A visszáru postázási költsége a vevőt terheli.
Ékszert visszavenni és visszafizetni csak az ékszer visszaérkezte után tudok, ha azt tökéletes, hordatlan állapotban kapom meg a számlával együtt.Ez esetben a vevő fizeti a postaköltséget.Az ezüstözött ékszerek idővel lekopnak ha a legjobb anyagot használom akkor is.Ne várjuk el hogy ezüstként viselkedjen hiszen csak bevonatos.A posta elvesztése esetén garanciát csak akkor tudok vállalni ha a termék értékbiztosítással volt feladva (+1300Ft) és a vásárló közreműködő volt.15000 Ft feletti ékszer vásárlásánál a postát én állom.
Az ezüstözött láncok ajándékok a medálokhoz. Ezért ezekért az egyszerű láncokért garanciát nem tudok vállalni.3-6 hónap alatt lekopik. Ajánlom mindenkinek hogy saját valódi ezüst láncát használja hosszabb távon. A vörösréz ill. sárgaréz láncokat készítőtől vásárolom és magam szerelékezem. Azokra garanciát vállalok.A színezett, festett köveket nem én állítom elő, kereskedőtől vásárolom, ezekre garanciát vállalni nem tudok, hiszem mechanikai/kémiai/vegyi és hőhatásoknak nem egyformán állnak ellen. ( Még a gyémánt is elégethető:))
Bár fotóimat próbálom minél valóság hűbben prezentálni, a monitorok eltérés miatt a színek megjelenítésében lehetnek különbségek. A képen nagyobbnak tűnhet az ékszer a valóságosnál, mivel közelről fotózom őket az apró részletek miatt. Kérlek a leírt méreteket vedd figyelembe.A SZEMÉLYES ÁTVÉTEL NEM MEGOLDHATÓ.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel
0 Ft 0 Ft
házhoz szállítás előre fizetéssel
1 690 Ft 1 690 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel
790 Ft 1 690 Ft
Foxpost
1 190 Ft 1 190 Ft
Magyar Posta
1 600 Ft 1 600 Ft

Tempus hajcsat

Készítette

remete

remete

Különleges ékszerek és sálak, minden alkalomra

5 (342)

remete boltja  ›

Róla mondták

“Nagyon meg vagyunk elégedve, a termék pontosan megérkezett, szép díszdobozban kaptuk, tartalék szíjjal. A medál gyönyörű! Csodaszép munka!”

GarzoneTunde

Egyedi rendeléseket is vállal Üzenek az eladónak

remete további termékei