Zöld tündér jáde medál/ nyaklánc - ékszer - nyaklánc - medálos nyaklánc - Meska.hu
Zöld tündér jáde medál/ nyaklánc - ékszer - nyaklánc - medálos nyaklánc - Meska.hu

Zöld tündér jáde medál/ nyaklánc

Egyedi, egyetlen példányban készült romantikus ékszer. Zöld színezett jádét vörösréz drótba foglaltam be . Antikoltam. Kb 4,1 cm akasztóval. Viaszolt szálon szállítom. Kérésre valódi vörösréz láncra teszem az + 500 Ft 50 centiméterig. A réz nikkelmentes,allergia mentes fém. A képen nagyobbnak tűnhet az ékszer a valóságosnál, mivel közelről fotózom őket az apró részletek miatt. Kérlek a leírt méreteket vedd figyelembe.
Összetevők

réz, jáde


Technika

ékszerkészítés, fémmegmunkálás


Jellemző
ékszer, nyaklánc, medálos nyaklánc, jáde, zöld, egyedi, romantikus

Színek

réz, zöld


Termékkód

4455770

Termékeimet, jól becsomagolom, így azok szállítás közben nem sérülhetnek meg. Csak hibátlan nem hordott ékszert cserélek ki 14 naptári napon belül. A visszáru postázási költsége a vevőt terheli.
Ékszert visszavenni és visszafizetni csak az ékszer visszaérkezte után tudok, ha azt tökéletes, hordatlan állapotban kapom meg a számlával együtt.Ez esetben a vevő fizeti a postaköltséget.Az ezüstözött ékszerek idővel lekopnak ha a legjobb anyagot használom akkor is.Ne várjuk el hogy ezüstként viselkedjen hiszen csak bevonatos.A posta elvesztése esetén garanciát csak akkor tudok vállalni ha a termék értékbiztosítással volt feladva (+1300Ft) és a vásárló közreműködő volt.15000 Ft feletti ékszer vásárlásánál a postát én állom.
Az ezüstözött láncok ajándékok a medálokhoz. Ezért ezekért az egyszerű láncokért garanciát nem tudok vállalni.3-6 hónap alatt lekopik. Ajánlom mindenkinek hogy saját valódi ezüst láncát használja hosszabb távon. A vörösréz ill. sárgaréz láncokat készítőtől vásárolom és magam szerelékezem. Azokra garanciát vállalok.A színezett, festett köveket nem én állítom elő, kereskedőtől vásárolom, ezekre garanciát vállalni nem tudok, hiszem mechanikai/kémiai/vegyi és hőhatásoknak nem egyformán állnak ellen. ( Még a gyémánt is elégethető:))
Bár fotóimat próbálom minél valóság hűbben prezentálni, a monitorok eltérés miatt a színek megjelenítésében lehetnek különbségek. A képen nagyobbnak tűnhet az ékszer a valóságosnál, mivel közelről fotózom őket az apró részletek miatt. Kérlek a leírt méreteket vedd figyelembe.A SZEMÉLYES ÁTVÉTEL NEM MEGOLDHATÓ.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel
0 Ft 0 Ft
házhoz szállítás előre fizetéssel
1 690 Ft 1 690 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel
790 Ft 1 690 Ft
Foxpost
1 190 Ft 1 190 Ft
Magyar Posta
1 600 Ft 1 600 Ft

Zöld tündér jáde medál/ nyaklánc

Készítette

remete

remete

Különleges ékszerek és sálak, minden alkalomra

5 (342)

remete boltja  ›

Róla mondták

“Megbízható eladó szépséges portékával:) Ajánlom mindenkinek szeretettel:)”

marianne marianne

Egyedi rendeléseket is vállal Üzenek az eladónak

remete további termékei