Lehet 3 kívánságod, arany halas dísz-és használati italos üveg, pálinkás üveg + pohár, hal, horgászat kedvelőknek.  - otthon & lakás - dekoráció - asztal és polc dekoráció - díszüveg - Meska.hu
Lehet 3 kívánságod, arany halas dísz-és használati italos üveg, pálinkás üveg + pohár, hal, horgászat kedvelőknek.  - otthon & lakás - dekoráció - asztal és polc dekoráció - díszüveg - Meska.hu

Lehet 3 kívánságod, arany halas dísz-és használati italos üveg, pálinkás üveg + pohár, hal, horgászat kedvelőknek.

Lehet három kívánságod, aranyhalas dísz-és használati italos üveg, pálinkás üveg röviditalos poharakkal, hal, horgászat kedvelőknek (500 ml + 2x25 ml) A külső bevonatnak köszönhetően nem csak dísz- hanem, használati tárgy is egyben. A mosogatógépes használat, mikrózás és a hosszas áztatás kerülendő! Készíthető más mintával, egyedi fotóval is, feliratozható külön díj felszámítása nélkül. Keress nyugodtan egyéb kívánság, igény esetén! Fontos információ! Postán maradó küldeményként a szállítás díjmentes. 10.000 ft feletti megrendelés esetén 10% kedvezmény jár a mindenkori árból. Valamint visszatérő vásárlól szintén 10% kedvezménnyel számolhatnak
Összetevők

üveg, akril festék, lakk, pohár


Technika

decoupage, transzfer és szalvétatechnika


Jellemző
otthon & lakás, dekoráció, asztal és polc dekoráció, díszüveg, italosüveg, díszüveg, pálinkásüveg, borosüveg, aranyhal, horgász

Színek

arany, beige, bronz


Termékkód

4572637

Termékeim többsége törékeny. A csomagolás során nagy gondot fordítok a sérülések elkerülésére. Azonban ha mégis történne valami hiba természetesen térítésmentesen pótolom a rendelést.

Fontos számomra a környezetvédelem, ezért a termékeket újrahasznosított csomagolóanyagokkal postázom.

Kérem, csak abban az esetben válassza a FOX postát, ha a termék megérkezése nem sürgős. A tranzit idő akár 3-7 nap is lehet a fox postánál!

Napjainkban egyre többször fordul elő, hogy nem tölthetjük együtt az ünnepeket szeretteinkkel. Lehetőség van magyarországon kívülre is csomagot küldeni előrefizetés mellett, nagyon kedvező díjakkal, DHL express szolgáltatással, nyomkövetéssel 2-3 munkanapos kiszállítással. A covid miatt előfordulhat néhány ország, ahova aktuálisan nem szállítanak a futárszolgálatok. Rendelés előtt érdeklődj a részletekről.

A dekupázsolt poharak és üvegek moshatóak, használhatóak. Mosogatógépbe ne rakd, az áztatást és súrolást sem bírják. Mikróban nem használható. Nedves ruhával való áttörlést és vizes öblítést igényelnek.

Az átutalt összegek jóváírása automatikus. A befizetés tényéről, a pénz megérkezéséről nem küldünk külön értesítőt. A fiokom vásárolt termékeim menűpontban a termék státusza fizetett-re módosul.

Korona vírus miatti óvintézkedések!

Egy fős vállalkozás keretében készülnek az ajándéktárgyak, otthonról minimális emberi érintkezéssel végzem a munkámat. Az elkövetkező időszakban csak akkor mozdulok ki otthonról, amikor feltétlenül szükséges! Én is megteszek minden szükséges lépést, hogy a termékek biztonságban érkezhessenek meg a vevőhöz. Minden csomag összeállítása előtt alaposan kezet mosok és fertőtlenítek minden felületet, ahol a termékek készülnek, csomagokat állítom össze, számlázok, stb...

Elővigyázatossági- és takarékossági okokból azonnali hatállyal átálltam az E-számlára. A vevő számláját a kiállítás napján regisztrációkor megadott email címre kapja meg kizárólag pdf formátumban, amely egyenértékű a nyomtatott számlával.

A kiszolgálás esetleges vesztegzár, karantén esetén is folyamatos. Előreláthatólag a futárszolgálatok (GLS, posta) folytatni fogják tevékenységüket. A lehető legkevesebb emberi érintkezés miatt jelenleg az átutalásos vagy bankkártyás fizetést illetve a GLS szolgáltatás igénybevételét javaslom!

Jelige: vigyázzunk egymásra!Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel
(Hódmezővásárhely)
0 Ft 0 Ft
futárszolgálat utánvéttel
1 999 Ft 1 999 Ft
fox posta előre utalással - automata név megjegyzésbe
1 299 Ft 1 299 Ft
Packeta csomagpont előre utalással - átvételi hely neve
999 Ft 999 Ft
DHL express futár előrefizetéssel EU országokba
9 000 Ft 10 000 Ft
DHL express futár előrefizetéssel Ausztrália, egyéb
10 000 Ft 12 000 Ft
DHL express futár előrefizetéssel USA, Kanada
8 000 Ft 9 000 Ft
futárszolgálat 25.000 ft felett előre fizetéssel
1 Ft 1 Ft

Lehet 3 kívánságod, arany halas dísz-és használati italos üveg, pálinkás üveg + pohár, hal, horgászat kedvelőknek.

Készítette

Biborvarazs

Biborvarazs

Valami különlegeset, varázslatosat Tőlem!

5 (746)

Biborvarazs boltja  ›

Róla mondták

“Szupergyors és kommunikatív eladó, minőségi, egyedi termékkel! Köszönöm! Remélem, az ajándékozottnak is elnyeri majd a tetszését.:)”

Lammy

Egyedi rendeléseket is vállal Üzenek az eladónak

Biborvarazs további termékei


Hasonló termékek