Vintage zöld szív pálinkás pohár, köszönő ajándék, vendég ajándék, ültetőpohár esküvőre, esküvői asztali dekoráció. - esküvő - emlék & ajándék - köszönőajándék - Meska.hu
Vintage zöld szív pálinkás pohár, köszönő ajándék, vendég ajándék, ültetőpohár esküvőre, esküvői asztali dekoráció. - esküvő - emlék & ajándék - köszönőajándék - Meska.hu

Vintage zöld szív pálinkás pohár, köszönő ajándék, vendég ajándék, ültetőpohár esküvőre, esküvői asztali dekoráció.

Vintage zöld szív pálinkás pohár, köszönő ajándék, vendég ajándék, ültetőpohár esküvőre, esküvői asztali dekoráció, nászajándék. Rendkívüli lehetőség:meghívód színvilágához, stílusban illő egyedi mintát tervezünk a poharakra. A pohárba egyéb jelölés is tethető, ezáltal a vendégek részére ültetési rendszer része lehet a lakodalomban. A pálinkás pohár szerves részét képezi a lakodalmas köszöntőnek, koccintásra feles pohárként, snapszos pohárként szolgálhat. Készülhet bármilyen színösszeállításban, egyedi feliratozással. Emlékként őrzi tovább az eseményt a éjféli gyertyakeringő után. Rendelhető gyertyával és gyertya nélküli változatban. A termék különlegessége a rücskös selymesen fénylő felület kezelés. A termék mosogatógépben, mikróban nem használható. Áztatás nélkül, kézzel öblítendő. Keress nyugodtan egyéb kívánság esetén! Egyedi igények megvalósítását is vállalom nagyobb mennyiségben.
Összetevők

üvegpohár, akril festék, lakk, gyertya, üveg


Technika

decoupage, transzfer és szalvétatechnika


Jellemző
esküvő, emlék & ajándék, köszönőajándék, decoupage, röviditalospohár, pálinkáspohár, snapszospohár, felespohár, esküvőivendégajándék, esküvőiköszönőajándék, esküvőiasztalidekoráció, esküvőigyertyatartó, esküvőiasztalidísz, ültetőpohár, esküvőipálinkáspohár, egyediminta, egyedistílusúpohár, sajátdesign, sajátmintáspohár, sajátmintáspálinkáspohár, sajátmintássnapszospohár, sajátmintásfelespohár, egyeditervezésűpálinkáspohár, egyeditervezésűfelespohár, egyediköszönőajándék

Színek

beige, bronz, zöld


Termékkód

4607124

Termékeim többsége törékeny. A csomagolás során nagy gondot fordítok a sérülések elkerülésére. Azonban ha mégis történne valami hiba természetesen térítésmentesen pótolom a rendelést.

Fontos számomra a környezetvédelem, ezért a termékeket újrahasznosított csomagolóanyagokkal postázom.

Kérem, csak abban az esetben válassza a FOX postát, ha a termék megérkezése nem sürgős. A tranzit idő akár 3-7 nap is lehet a fox postánál!

Napjainkban egyre többször fordul elő, hogy nem tölthetjük együtt az ünnepeket szeretteinkkel. Lehetőség van magyarországon kívülre is csomagot küldeni előrefizetés mellett, nagyon kedvező díjakkal, DHL express szolgáltatással, nyomkövetéssel 2-3 munkanapos kiszállítással. A covid miatt előfordulhat néhány ország, ahova aktuálisan nem szállítanak a futárszolgálatok. Rendelés előtt érdeklődj a részletekről.

A dekupázsolt poharak és üvegek moshatóak, használhatóak. Mosogatógépbe ne rakd, az áztatást és súrolást sem bírják. Mikróban nem használható. Nedves ruhával való áttörlést és vizes öblítést igényelnek.

Az átutalt összegek jóváírása automatikus. A befizetés tényéről, a pénz megérkezéséről nem küldünk külön értesítőt. A fiokom vásárolt termékeim menűpontban a termék státusza fizetett-re módosul.

Korona vírus miatti óvintézkedések!

Egy fős vállalkozás keretében készülnek az ajándéktárgyak, otthonról minimális emberi érintkezéssel végzem a munkámat. Az elkövetkező időszakban csak akkor mozdulok ki otthonról, amikor feltétlenül szükséges! Én is megteszek minden szükséges lépést, hogy a termékek biztonságban érkezhessenek meg a vevőhöz. Minden csomag összeállítása előtt alaposan kezet mosok és fertőtlenítek minden felületet, ahol a termékek készülnek, csomagokat állítom össze, számlázok, stb...

Elővigyázatossági- és takarékossági okokból azonnali hatállyal átálltam az E-számlára. A vevő számláját a kiállítás napján regisztrációkor megadott email címre kapja meg kizárólag pdf formátumban, amely egyenértékű a nyomtatott számlával.

A kiszolgálás esetleges vesztegzár, karantén esetén is folyamatos. Előreláthatólag a futárszolgálatok (GLS, posta) folytatni fogják tevékenységüket. A lehető legkevesebb emberi érintkezés miatt jelenleg az átutalásos vagy bankkártyás fizetést illetve a GLS szolgáltatás igénybevételét javaslom!

Jelige: vigyázzunk egymásra!Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel
(Hódmezővásárhely)
0 Ft 0 Ft
futárszolgálat utánvéttel
1 999 Ft 1 999 Ft
fox posta előre utalással - automata név megjegyzésbe
1 299 Ft 1 299 Ft
Packeta csomagpont előre utalással - átvételi hely neve
999 Ft 999 Ft
DHL express futár előrefizetéssel EU országokba
9 000 Ft 10 000 Ft
DHL express futár előrefizetéssel Ausztrália, egyéb
10 000 Ft 12 000 Ft
DHL express futár előrefizetéssel USA, Kanada
8 000 Ft 9 000 Ft
futárszolgálat 25.000 ft felett előre fizetéssel
1 Ft 1 Ft

Vintage zöld szív pálinkás pohár, köszönő ajándék, vendég ajándék, ültetőpohár esküvőre, esküvői asztali dekoráció.

Készítette

Biborvarazs

Biborvarazs

Valami különlegeset, varázslatosat Tőlem!

5 (746)

Biborvarazs boltja  ›

Róla mondták

“Minden nagyon szuper! Köszönöm szépen! ”

groframona

Egyedi rendeléseket is vállal Üzenek az eladónak

2022. 08. 31-ig szabadságon lévő bolt

Biborvarazs termékeit ezt követően tudod megvásárolni.

Értesítést kérek, ha a termék ismét elérhető

Biborvarazs további termékei


Hasonló termékek