Hegycsúcs mintájú kulcstartó - táska & tok - kulcstartó & táskadísz - kulcstartó - Meska.hu
Hegycsúcs mintájú kulcstartó - táska & tok - kulcstartó & táskadísz - kulcstartó - Meska.hu

Hegycsúcs mintájú kulcstartó

Kitűnő ajándék hegymászóknak, túrázóknak, sporttársaknak és rajongóknak. Kézzel fűrészelt színfa kulcstartónk különleges, minőségi kézműves ajándék lehet. A kézművesség egyfajta slowlife életfelfogás is: nálunk majdnem minden faanyagnak története van, mert nem ritkán a fa kivágásától kezdve az utolsó védőolajozásig minden lépés a mi dolgunk. Ilyen módon a hozzánk jutott faanyag minden részét felhasználjuk, minőségének megfelelően, semmi nem veszhet kárba! Ékszereink, kulcstartóink általában gyümölcsfákból (körte, cseresznye, sárgabarack, dió) vagy hársfából készülnek. A mintákat egyesével, kézi lombfűrésszel vágjuk, ezért minden darab valódi kézműves munka, így tudjuk neked garantálni a minőséget, amit keresel. A képen látható darabok illusztrációk! Többféle fából dolgozunk, minden kulcstartónk egyedi, kézi munkával készül, ezért a faanyag színe, mintája eltér a képen láthatóktól! Ha érdekel, szívesen küldök egy fényképet az aktuális készleteinkről, így kiválaszthatod a neked leginkább tetsző kulcstartót. (Ilyenkor ezt a terméket tedd kosárba, és természetesen az általad kiválasztottat postázom!) Kulcskarikából is többféle típust használunk. A fa anyagát paraffinolajjal kezeljük. Ez kiemeli a színét és annak természetes árnyalatait, illetve ellenállóbbá teszi a faanyagot. A kulcstartó könnyű, mérete 5x4 cm, kulcskarikát mellékelünk hozzá. Postázáskor a kulcskarikát a kulcstartó mellé csomagoljuk. Ha kérdésed, kérésed van, keress minket belső üzenetben!
Összetevők

gyümölcsfa, kulcskarika, paraffinolaj, fa


Technika

famegmunkálás


Jellemző
táska & tok, kulcstartó & táskadísz, kulcstartó, kulcstartó, táskadísz, sport, tátra, alpok, kárpátok, hegymászó, turista, hegy, mátra, himalája

Színek

barna, bronz


Termékkód

4626637

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Postai küldemény (sima, elsőbbségi) előre fizetéssel
300 Ft 700 Ft

Hegycsúcs mintájú kulcstartó

Készítette

Diobolt

Diobolt

Hozd közel magadhoz a természetet!

5 (246)

Diobolt boltja  ›

Róla mondták

“Nagyon kedves és figyelmes volt az eladó, a termék pedig meseszép. Teljes mértékben elégedett vagyok, csak ajánlani tudom másoknak is !”

sziszka428

Egyedi rendeléseket is vállal Üzenek az eladónak

Diobolt további termékei


Hasonló termékek