ALBUM BARÁTNŐKNEK - otthon & lakás - papír írószer - album & fotóalbum - Meska.hu
ALBUM BARÁTNŐKNEK - otthon & lakás - papír írószer - album & fotóalbum - Meska.hu

ALBUM BARÁTNŐKNEK

Neked készül kb. 6 munkanap alatt
ALBUM BARÁTNŐKNEK Rengeteg közös történet, amikről a fotók mesélnek ... Szeretnéd megörökíteni ezeket az élményeket képekkel összekötve? Erre találtuk ki ezt a fa borítású fotóalbumot, naplót domborított belső oldalakkal. Nagyszerű, szívmelengető, egyedi, csodás ajándék! Azoknak az örömteli pillanatoknak az őrzője, amikre mindig szeretettel emlékezünk, ami fontos és felejthetetlen…..A képek mellé írj néhány gondolatot, hogy évek múlva is visszaemlékezzetek a hozzájuk kapcsolódó sztorikra. Csak gondold át, milyen fiurákat, milyen feliratot szeretnél rá, és az e-mail címedre elküldjük a választható babákat, majd egy tervet. Biztos lehetsz benne, hogy a siker nem marad el! A kedves figuráink garantáltan mosolyt csalnak mindenki arcára! Az albumot az alábbi méretekben készítjük: 16x16 : 6900.- 21x16 :7900.- 21x21 : 9900.- 31x22 : 12900.- Ezek a fedlapok méretei, a benne lévő lapok 1-1 cm-rel kisebbek. A papírjai törtfehér színű, mindkét oldalán bordázott, klasszikus elegáns megjelenést közvetítő felületű lapok, melyeknél minden második oldal sarkát domborítjuk. A lapok vastagsága az album méretétől függ, a kisebbekbe 120 grammos, az A/4-es méretűbe 220 grammos lapokat rakunk. Az albumokat 32 lappal készítjük, azaz 64 oldalasak, de ettől eltérő lapszámmal is kérheted. Több mintát is fogok tudni mutatni, de a te egyedi elképzelésedet is igyekszünk megvalósítani :)
Összetevők

dió rétegelt lemez, fa, papír


Technika

famegmunkálás, gravírozás, pirográfia


Jellemző
otthon & lakás, papír írószer, album & fotóalbum, natúr, természetes, fa, egyedi, neves, fotó, emlék, napló, album, vendégkönyv, férfiaknak, vadász

Színek

barna, beige, bronz


Termékkód

4682254

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Személyes átvétel
(Szabolcs-Szatmár-Bereg megye)
0 Ft 0 Ft
Futárszolgálat előre fizetéssel
1 630 Ft 1 630 Ft

ALBUM BARÁTNŐKNEK

Készítette

tfzsuzsa

tfzsuzsa

Ajándékok az ajándékozottak örömére és az ajándékozók boldogságára

5 (731)

tfzsuzsa boltja  ›

Róla mondták

“Nagyon flottul ment minden. Gyors (még hétvégén is), jó kommunikáció, körültekintő ügyintézés. A termék pedig kiváló. Nászajándék része volt és nagyon tetszett az ifjú párnak. Egyedi. ”

Susi1

Egyedi rendeléseket is vállal

Rendelhető: 1 db

tfzsuzsa további termékei


Hasonló termékek