PASTEL FLOWERS matrica (kör) - esküvő - meghívó & kártya - meghívó - Meska.hu
PASTEL FLOWERS matrica (kör) - esküvő - meghívó & kártya - meghívó - Meska.hu

PASTEL FLOWERS matrica (kör)

Neked készül kb. 10 munkanap alatt
PASTEL FLOWERS matrica 40 mm átmérőjű öntapadó matrica + tervezési díj NINCS - ragaszthatod a borítékodra, köszönőajándékaid csomagolására - kérheted nagyobb méretben is felár ellenében, vásárlásnál válaszd ki a Neked megfelelőt --> minimum rendelési mennyiség: 30 db --> a boltban szereplő bármely termék grafikájával rendelhetsz matricát, ennek plusz költsége nincsen --> kérheted egyedi méretben Egyedi elképzeléseiddel keress bizalommal! A kártya grafikájához passzoló kiegészítőket is tudsz rendelni: - meghívó - tanúfelkérő - ültetőkártya - menükártya - asztalszám - ültetési rend - címkék - táblák, feliratok - boros és pálinkás címke ----------------------------------------------------------------------------- 1. Az ár a képen látható grafikára vonatkozik, természetesen személyre szabott szöveggel. Minimum rendelés: 30 db 2. Gyártásba kizárólag e-mailben jóváhagyott grafika kerül. 3. Az ár tartalmaz 2 db szövegbeli módosítást, mely szintén e-mailes üzenetváltásban történik. 4. A végleges jóváhagyás után, kizárólag banki átutalás után kezdődik meg a gyártás, kb. 5-10 munkanappal kell számolnod a kivitelezést tekintve. 5. Egyedi elképzeléseiddel, keress bátran! ----------------------------------------------------------------------------- RENDELÉS: 1. Tedd a kosárba a terméket a vásárolni kívánt mennyiségben. 2. A vásárlás után a megadott e-mail címre várom a matrica grafikájával kapcsolatban az elképzelést. 3. 2-3 napon belül e-mailben megkapod a látványtervet az általad küldött szöveggel (módosítani 2x van lehetőséged a szövegen). 4. A végleges jóváhagyás és az összeg beérkezte után kerül gyártásba a meghívó. 5. A gyártás megkezdését követően 5-7 munkanapon belül feladásra kerül a csomag. ----------------------------------------------------------------------------- A Meska boltban megtalálható termékére mind igaz, hogy egyedi elképzelés alapján készülnek általam, részben digitalizálva, hiszen a meghívó előkészítése számítógépen történik és nyomdagéppel kerül kivitelezésre. A termékek minden esetben egyesével kerülnek ellenőrzésre, majd a következő munkafázisba, ahol összeállításra kerülnek egyesével (vágás, hajtás, ragasztás, lyukasztás, masnizás, csomagolás). A termékek alapanyaga prémium minőségű kreatív matt, textúrált vagy gyöngyházfényű papír (bizonyos termékeknél újrahasznosított).
A megrendelést követően emailben történik a kommunikáció, és a látványterv véglegesítése. Kizárólag írásban jóváhagyott grafika kerül gyártásba!
Összetevők

kreatív papír


Technika

fotó, grafika, rajz, illusztráció, papírművészet


Jellemző
esküvő, meghívó & kártya, meghívó, meghívó, esküvő, watercolor, kártya, kísérő, zöld, greenery, matrica, köszönőajándék, öntapadó

Színek

fehér, fekete, zöld


Termékkód

5009037

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Személyes átvétel
(Debrecen)
0 Ft 0 Ft
Átvételi pont Debrecenben
0 Ft 0 Ft
GLS házig
2 390 Ft 2 390 Ft
GLS csomagpontra
2 090 Ft 2 090 Ft

PASTEL FLOWERS matrica (kör)

Készítette

rosecard

rosecard

#alittleattention #specialoccasion

4.5 (216)

rosecard boltja  ›

Róla mondták

“Korrekt, megbízható, kedves eladó. Nagyon szépen köszönjük a gyönyörű meghívókat. ”

SzKatesz

Egyedi rendeléseket is vállal

rosecard további termékei


Hasonló termékek

Neked ajánljuk.