Ültetőkártya - Como - esküvő - meghívó & kártya - ültetési rend - Meska.hu
Ültetőkártya - Como - esküvő - meghívó & kártya - ültetési rend - Meska.hu
Neked készül kb. 5 munkanap alatt
Ültetőkártya - Como (kb 8*5cm) ----------------------------------------------------- Egyszerű, kifinomult, vintage, boho, olasz életérzés? Mind egy helyen, és a jó hír, egyedi rendelést is vállalok, örömömre szolgál, ha segíthetek abban, hogy megtaláld a tökéletest. -------------------------------------------------------------------------- Minden termékem egyedi tervezésű, illetve kétféle módozatban rendelhető: -- Sima, egyoldalas -- Tartó szükséges hozzá, vagy szimplán fektetve helyezhetitek el az asztalon, tányérban, szalvétán. -- Hajtott, kétoldalas -- Egy oldala nyomtatott, azonban hajtott verziónál fogva nem szükséges hozzá tartó. -------------------------------------------------------------------------- Ezen felül kérheted, prémium minőségű, vastag: - sima fehér, matt papírra - sima törtfehér, matt papírra - sima fehér, fényes fotópapírra (feláras) - strukturált felületű törtfehér, matt papírra Nem mindegy milyen papírra nyomtatom a kártyát, hiszen a matt papíron, de fehéren és a törtfehéren is másképp mutat a szín és a felirat is, de leginkább a fényes felületen, ahol minden pl.: élesebb, élénkebb hatású. Ne aggódj, segítek a döntésben, ha elakadnál! :) -------------------------------------------------------------------------- A termékek módosítás nélkül, a végleges névsor leadásával és az összeg utalásával leghamarabb 5 munkanap alatt készülnek el. Egyéb esetben ez az időtartam nőhet, de általában 7-8 munkanap alatt kiszállításra kerülnek. -------------------------------------------------------------------------- Extrém esetben, egyeztetés alapján gyorsított munkát is vállalok, feláras szolgáltatás, de akár 2 munkanapon alatt is nálatok lehet a termék, de ehhez mindenképp előzetes egyeztetés szükséges. -------------------------------------------------------------------------- Rendeld meg, de hogyan? - Kérem annyi kártyát tegyél a kosárba, amennyire szükséged van, majd küldd el részemre a névsort, lehetőleg ne kép formájában, inkább legyen az excel, word formátum, kisebb a hibázás lehetősége, így azt a szöveget másolom át, amit Ti megírtatok, biztosan úgy kerülnek a nevek a kártyákra. - Visszaigazolás után küldöm az utaláshoz szükséges adatokat, majd kezdődhet a munka. - Amennyiben nem vagy biztos, melyik papírt válaszd, egyedi minta alapján tudok fotót küldeni még, a biztonság kedvéért. - Amint kész vagyok, egy végleges fotót még küldök Nektek a feladás előtt, hogy biztos legyen az elégedettség. - Feladás után általában 1 munkanap alatt megérkezik hozzád a termék. Kérdés esetén keress bátran! Remélem segíthetek abban, hogy tökéletes dekorral, kiegészítőkkel lepjétek meg vendégeiteket! :)
................................................................................... Rendelhető termékek esetében: *Egyedi igény esetén kérem hagyj üzenetet megjegyzésben, virágdekor esetén nyilván a dekor nem teljesen ugyanilyenre, csak hasonlóra fog elkészülni. Megírhatod azt is, mi az, ami az eredeti képen nagyon tetszik, mindenképp szerepeljen az alapanyaglistában pl.: virág formája, kiegészítő stb. Mindenképp egyeztetünk elkészítés előtt a részletekről. :)
Összetevők

grafika, papír


Technika

fotó, grafika, rajz, illusztráció


Jellemző
esküvő, meghívó & kártya, ültetési rend, ültető, ültetőkártya, esküvő, meghívó

Színek

kék, pink/magenta, türkiz


Termékkód

5012942

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Postán maradó csomag előre utalással
1 890 Ft 1 890 Ft
MPL házhoz szállítás előre utalással
2 190 Ft 2 190 Ft

Készítette

GirlanDiartDekor

GirlanDiartDekor

Azért fizess, amit tényleg szeretnél! Vedd úgy, hogy az biztosan tetszen! Bízd rám, hogy az elképzelésed teljes mértékben valóra váljon! :)

5 (15)

GirlanDiartDekor boltja  ›

Róla mondták

“Nagyon elégedett vagyok,élőben is nagyon szép a termék. Minden rendben zajlott. ”

Behofsitstimi

Egyedi rendeléseket is vállal

GirlanDiartDekor további termékei

Neked ajánljuk.

Hasonló termékek