Tulipánból paprika - Pink alapon! Ajándékba is megkaphatod...

Tulipánból paprika,paprikából Jancsika, Jancsikából kis király, kis királyból tulipán. Anyaga színes pamutvászon- csakúgy, mint ...

kézműves termék, készítette: Foltonfolt
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: színes pamutvásznak, szivacs
technika: patchwork, foltvarrás, varrás

Tulipánból paprika - Pink alapon! Ajándékba is megkaphatod...


   
   

Tulipánból paprika - Pink alapon! Ajándékba is megkaphatod... leírása

késztermék, azonnal szállíthatóTulipánból paprika,paprikából Jancsika, Jancsikából kis király, kis királyból tulipán.

Anyaga színes pamutvászon- csakúgy, mint a figurák rajta. Szivacslapra varrtam rá, ez ad neki tartást. A hajtások mellett többször letűztem- a könnyebb lapozhatóság érdekében. Mosógépben is mosható 30 fokon, mivel sűrű tisztázó öltéssel varrtam fel a figurákat.Teljes mérete 11 x 29 cm. Másfél évesen már elszórakoztatta csemetéimet, mert akkor már ők is megtanulták a lapozgatás logikus sorrendjét, és a maguk módján elő is adták a versikét! Azóta nagyon sok kisgyereknek készítettem már, úgyhogy többszörösen letesztelve! Kezdődhet a mókázás: csiki-csuki, kacarászás, és az első mondóka is észrevétlenül megtanultatott! Írj belső levelet, amiben kérlek add meg a választott színt, illetve, hogy ha az nincs, melyik felelne meg! Ezután névre szólóan feltöltöm neked! Ajánlva, hólyagos borítékban postázom!Külföldre szüleit követő magyar kislurkóknak a lehető legjobb ajándékötlet!Fogadjátok szeretettel!Ajánlv, hólyagos borítékban adom fel! SZEMÉLYES ÁTVÉTELRE CSAK 6500 FT ÉRTÉKŰ VÁSÁRLÁS ESETÉN VAN LEHETŐSÉG- OTTHONOMBAN- MUNKANAPOKON 8-15 ÓRA KÖZÖTT! MEGÉRTÉSEDT ELŐRE IS KÖSZÖNÖM! Nagy öröm számomra, hogy közelebbről is megkukantottad ölteményemet!

Tulipánból paprika - Pink alapon! Ajándékba is megkaphatod... jellemzői

kézműves termék, készítette: Foltonfolt
késztermék, azonnal szállítható
anyag/összetevőszínek


termékkód
3594746

feltöltve
2019. december 2.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Tulipánból paprika - Pink alapon! Ajándékba is megkaphatod... szállítása

Több termék vásárlásakor a Meska által göngyölített postaköltség a tényleges feladási díjtól eltérhet. Kérlek utalás előtt érdeklődj a pontos összegről! Köszönöm kedves megértésedet!
Termékeimre rendeltetés szerinti használat esetén ár- és cseregaranciát vállalok.
Igyekszem a legnagyobb gondossággal és körültekintéssel elkészíteni portékáimat.
Mivel a legnagyobb mókában/hancúrban használt gyermekholmik esetlegesen "sérülhetnek", szívesen segítek a boltocskámban vásárolt holmik megreparálásában, ha úgy alakulna!...


Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 0 Ft 1 550 Ft
Postán maradó 0 Ft 1 090 Ft

Tulipánból paprika - Pink alapon! Ajándékba is megkaphatod... alkotója: Foltonfolt

Foltonfolt
Foltonfoltos ölteményeim már több, mint 900 meskás felhasználó kedvencei.
Köszönöm szépen mindenkinek, aki bizalmat szavazott nekem, és hozzájárult, hogy afféle autodidakta alkotóként kedves felkéréseiteknek köszönhetően fejlődhetek, és talán soha sem kell majd felnőnöm!
Ezúton kérek minden Kedves Kuncsaftomat, hogy, ha elégedett volt munkámmal és a kiszolgálással, és eddig még nem tette volna, szaladjék fel a foltonfolt.meska.hu-ra, és kedvencelje boltocskámat!
A másik fontos visszajelzés a megvásárolt portéka értékelése lenne. Sokat segítene a munkámban, és a reménybeli eljövendő vásárlóimnak is segíthetne a döntésben.

Kilenc éve Sára lányomat szerettem volna meglepni egy falvédővel, amiből persze rögtön kettő lett, mert már első alkalommal magával ragadott a foltvarrás szenvedélye.
Ha szeretnél valami " kedvest, szépet neki", nézz szét portékáim között!
Ölteményeim 7000 Ft értékű vásárlástól Sashalmon munkanapokon 8-15 óra között előzetes telefonos egyeztetést követően személyesen átvehetők!Köszönöm kedves megértésedet !
A megadott postaköltségek a mindenkori érvényes postai díjszabás szerint változhatnak, csak tájékoztató jellegűek!

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: