Hóesés a tisztáson - téli ajtódísz

Ennek a különleges ajtódísznek az alapját egy akácfa vastagabb ágának szeleteiből készítettem. Egy régi műanyag tál fedőjéből karikát v...


anniesdesign szabadsága vagy egyéb elfoglaltsága miatt ideiglenesen nem tud szállítani, ezért termékeit 2021. 12. 31-ig nem lehet megvásárolni.

Hóesés a tisztáson - téli ajtódísz


   
   

anniesdesign szabadsága vagy egyéb elfoglaltsága miatt ideiglenesen nem tud szállítani, ezért termékeit 2021. 12. 31-ig nem lehet megvásárolni.

Hóesés a tisztáson - téli ajtódísz leírása

Ennek a különleges ajtódísznek az alapját egy akácfa vastagabb ágának szeleteiből készítettem. Egy régi műanyag tál fedőjéből karikát vágtam, amelyet először maszkoló szalaggal, majd barna kordbársony anyaggal dolgoztam el. A kiszárított kérges faszeleteket félbe vágtam, majd felragasztottam a karikára. A stabil rögzítés érdekében a ragasztás mellett, ezüstös dekordróttal is hozzáfogattam. A koszorúforma kialakításának köszönhetően a belső íven a faszeletek összeérnek, kívül viszont szélesedő rés van köztük, amelyet szárított mohával töltöttem ki. A így elkészített alapot fehér akril festékkel hamvasítottam.
A díszítéshez ezüstösen csillogó kásagyöngyből fűztem hókristályokat és szürke műbőrből készítettem virágokat. A gyűjtögetett éger tobozok mellett, mini hungarocell golyókat, fríz labdácskákat és hungarocell hópelyheket használtam. Az havas fákkal szegélyezett erdei tisztás közepén egy karcsú, fehér rénszarvas baktat vidáman.

Mérsékelten időjárás álló, a folyamatos, közvetlen csapadék kárt tehet benne, kérlek ezt vedd figyelembe a kopogtató elhelyezése során.

átmérője: 31cm

Hóesés a tisztáson - téli ajtódísz jellemzői

kézműves termék, készítette: anniesdesignszínek

típus
fizikai

termékkód
1946950

feltöltve
2014. november 11.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Hóesés a tisztáson - téli ajtódísz szállítása

Személyes átvételre Budapesten a 17. kerületben bámikor van lehetőség.
Ritkábban az Örs vezér téren, a 8. kerületben vagy Kökin (ezt vásárlás előtt egyeztessük, mert jelenleg 2 kisbabával kevkevésbé vagyunk rugalmasak :D)
Postai úton történő szállítás esetén a vásárolt terméket körültekintően csomagolom.
Előre fizetéssel bármilyen szállítási mód kérhető, ennek díját a választott szolgáltató szabja meg.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
háztól-házig futár előre fizetéssel 1 611 Ft 1 611 Ft

Hóesés a tisztáson - téli ajtódísz alkotója: anniesdesign

anniesdesign
Már pici kislány koromban megismerkedtem az alkotás örömével. Édesanyám bíztatására mindig saját kezűleg készített ajándékokkal leptük meg egymást az ünnepek alkalmával. Aztán a munkám is az ajándékkészítés lett. :) Virágkötő lettem. :) Maga a szakma is megköveteli a kreativitást, de szívesen alkotok otthon, szabadidőmben is. Sokféle kreatív technikát kipróbáltam már és alkalmazok is munkáimhoz. A virágkötészeti alaptechnikákon kívül a kötés, horgolás, varrás, decoupage, üvegfestés, fúrás-faragás; újabban a gravírozás is foglalkoztat. Alkotásaim általában úgy készülnek, hogy meglátok egy anyagot, aztán hozzápróbálok még egyet, aztán még egyet és egyszer csak összeáll egy szépen kivitelezett munka. Az újrahasznosítás elkötelezett híve vagyok, így sokszor használok újrahasznosított alapanyagokat is. Sőt sokszor egy-egy kidobásra szánt tárgy az, ami beindítja a gépezetet és szárnyat ad az ihletnek. :)

kérdésem van a termékkel kapcsolatban