Gyümölcsöskert kézzel festett terítő

Gíümölcsös kert,gyönyörű egyedi kézzel festett terítő.Csodálatosan szín gazdag romantikus darab. A legjobb ajándék a különlegességeket ...

kézműves termék, készítette: Fiffancsi
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: textilfesték, lakk
technika: festészet, festett tárgyak

Gyümölcsöskert kézzel festett terítő


   
   

Gyümölcsöskert kézzel festett terítő leírása

késztermék, azonnal szállítható

Gíümölcsös kert,gyönyörű egyedi kézzel festett terítő.Csodálatosan szín gazdag romantikus darab. A legjobb ajándék a különlegességeket kedvelők számára.Régi stílusú és modern lakásban is egyaránt remekül mutat. Évfordulókra , esküvőkre ,eljegyzésre karácsonyra különleges alkalmakra ajánlom azoknak, akik szeretik egyedi ajándékkal meglepni szeretteiket.A terítő 40 fokon mosható.Mérete: 35 x 130 cm.

Gyümölcsöskert kézzel festett terítő jellemzői

kézműves termék, készítette: Fiffancsi
késztermék, azonnal szállítható
anyag/összetevőszínek

termékkód
3551160

feltöltve
2019. október 19.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Gyümölcsöskert kézzel festett terítő szállítása

Kedves vásárlóm! A következő szállítási módokat tudod igénybe venni. Személyes átvétel-átadás, Budapest területén. Sima postai átvét előre fizetéssel. Ezt a szállítási módot saját felelősségre tudod használni. Esetleges postai problémákat nem tudok orvosolni. Postai ajánlott előre fizetéssel, ennél a módnál a posta is biztonságot nyújt, a levél könyvelés alá kerül, a terméket személyesen adja át a postás. Minden termékemet buborékos borítékban, gondos csomagolásban küldöm, hogy a legnagyobb biztonságban szép, sérülésmentes terméket kaphass kézhez.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
Postai küldemény előre fizetéssel 1 500 Ft 1 500 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 1 500 Ft 1 500 Ft
Foxbox 900 Ft 900 Ft
Postàn maradò küldemény 800 Ft 800 Ft

Gyümölcsöskert kézzel festett terítő alkotója: Fiffancsi

Fiffancsi
Kedves Látgató!
Üdvözöllek oldalamon, köszönöm, hogy benéztél hozzám.
Boltomban a megrendelő által küldött anyagra kézzel egyedi mintákat festek.
Amennyiben olyan ruhád van otthon, ami jó állapotú, hordanád, de nem eltávolítható folt van rajta, küldd el nekem, megfestem rá az általad kiválasztott mintát, hogy újra ruhatárad egyik kedvenc darabja legyen.
Ajándékozás céljából különleges alkalmakra, szülinapra, évfordulóra, a tanárod megviccelésére ballagási ajándéknak, stb.(a jó ízlés határain belül) a Te elképzeléseidet is pólóra festem. Gyermekeknek fotó alapján, legkedvesebb plüssfigurájuk pólóra való festését is vállalom.
Mintáim közül is választhatsz, sőt arra is láthatsz példát, hogy újítottam meg egy jó állapotú, mégis egy folt miatt menthetetlen darabot. Minden általam festett pólót saját kézjegyemmel jelzek!Sok szeretettel fogadom a véleményeteket is ,mi az amint szeretnétek nálam látni, hogy tetszenek a munkáim ,min változtassak.Munkáim ihletői a körülöttem lévő világ szereplői, akár Te is lehetsz:)
Remélem neked is tetszik ez a lehetőség és hamarosan a számodra is festhetek pólót.
Zsófi

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek