A gyümölcsök aszalása rendkívül kíméletesen, alacsony hőfokon történik (40-45 celsius fok, mert ezen a hőmérsékleten még nem károsodnak...


aszalt gyümölcsrudacska


   
   

aszalt gyümölcsrudacska leírása

A gyümölcsök aszalása rendkívül kíméletesen, alacsony hőfokon történik (40-45 celsius fok, mert ezen a hőmérsékleten még nem károsodnak a fitokemikáliák az alapanyagban)

A gyümölcsrudacskát azoknak ajánlom,akik szeretnének egészséges nassolnivalót maguknak, gyermekeiknek. Jó kiegészítője gyermekeink tízóraijának, uzsonnájának. Ollóval aprítva müzlibe, joghurtba,süteménybe is tehető.

aszalt gyümölcsrudacska jellemzői

aszalt gyümölcsrudacska szállítása

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
Postai küldemény előre fizetéssel 40 Ft 400 Ft

aszalt gyümölcsrudacska alkotója: ljulietta

ljulietta
Ötéves kislányom és ikergyermekeim sarkalltak arra,hogy elsajátítsam a foltvarrás mesterségét.Kezdetben számukra varrogattam, mára már -rengeteg szorgalommal- több gyermeknek is próbálok örömet szerezni.
Csodálatosnak tartom ,hogy darab \"folt\" anyagokból micsoda fantasztikus alkotások készíthetők :)

kérdésem van a termékkel kapcsolatban