A Rózsakunyhó legújabb és legizgalmasabb fűszerkeveréke: csípős és csábító! Szárnyasokhoz, halakhoz, sajtokhoz ajánljuk elsősorban. Moz...

kézműves termék, készítette: FurnsAndArt
anyaga: rózsaszirom, tarkabors, tengerisó
technika: élelmiszer előállítás

Rózsás fűszersó   
   

Rózsás fűszersó leírása

A Rózsakunyhó legújabb és legizgalmasabb fűszerkeveréke: csípős és csábító! Szárnyasokhoz, halakhoz, sajtokhoz ajánljuk elsősorban. Mozsárban frissen megtörve adja ki legszebben az aromáját! Fel használásához receptek a Rózsakóstoló című szakácskönyvben!

Rózsás fűszersó szállítása

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
Postai küldemény előre fizetéssel 1 490 Ft 1 490 Ft

Rózsás fűszersó alkotója: FurnsAndArt

FurnsAndArt
Kert, konyha, képzőművészet és irodalom: ez mind az én asztalom. Ebből a szenvedélyből születnek saját szakácskönyveim, amelyek az ehető virágok varázslatos világát mutatják be. Több, mint 20 éves kutatómunka, egy gyönyörűséges ehető virágos kert, sok-sok főzés-kóstolás, fotózás és receptírás... lépj be te is virágos világomba, próbáld ki, milyen csodásak ezek az apró kis csodák, a virágok a tányérban!
És amikor a kert pihen, akkor az alkotóműhely kreatív része kap lendületet: régi bútorok, használati tárgyak nyernek új értelmet, alakulnak át egy-egy kis varázslattal, gyönyörűségünkre. Légy részese ennek a csodának is: ahogy tisztelettel nézem a tárgyakat, a bennük rejlő időt és formálom őket olyanná, hogy helyük legyen a ma emberénél. Megtisztelsz, ha választasz közülük, ha alkotásaimmal másoknak is örömet szerzel!

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek