Nagyon szép bronzos, és halvány púder rózsaszín gyöngyökből fűztem ezt a fülbevalót, mely a romantikus stílusú hölgyek kedvence lehet.
...
Nagyon szép bronzos, és halvány púder rózsaszín gyöngyökből fűztem ezt a fülbevalót, mely a romantikus stílusú hölgyek kedvence lehet.
4mm-es cseh csiszolt gyöngyökből egy nagyobb és egy kisebb kör alakot fűztem, melyeket apró kásagyöngyökkel kapcsoltam össze.
Finom, nőies ékszer, visszafogott csillogásával csodás kiegészítője a mindennapoknak.
Méretei: a fűzött rész 4 * 2 cm-es, a fülbevaló hossza akasztóval együtt 5.5 cm.
Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
Személyes átvétel | 0 Ft | 0 Ft |
![]() |
990 Ft | 990 Ft |
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel | 430 Ft | 430 Ft |
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel | 465 Ft | 465 Ft |
Foxpost-csomagautomatába | 690 Ft | 1 000 Ft |
Foxpost-házhozszállítás | 1 000 Ft | 1 700 Ft |
Meska interjú az alkotóval »
Sziasztok!
Még csak néhány éve kaptam rá a gyöngyözésre, de nem bírtam leállni azóta sem. Eleinte szigorúan követtem a mintákat, meg kellett tanuljam a technikákat, gondoltam az a biztos, amit leírtak. Aztán rájöttem, hogy mennyi lehetőséget rejtenek ezek a pici gyöngyök. Úgy alakíthatom a mintákat, ahogy csak szeretném ! De a legjobb mégis az, amikor egy teljesen saját ötletet valósíthatok meg :)!
Ahogy egyre több technikát ismertem meg, úgy hagytam el az egyszerűbb gyöngyfajtákat, és tértem át a minőségibb, szebb gyöngyökre. Egyszerűen muszáj, csak így mutatnak szépen az ékszerek.
Remélem tetszenek a munkáim, ha bármi kérdésed van, írj, szívesen válaszolok!
Üdv, jó nézelődést nálam!
Dapple
kérdésem van a termékkel kapcsolatban