A kétegyházi alkotótáborban készült ez a kép , vörösrézre , tűzzománc technikával.Fekete bársony paszpartun van a három pipacs. Méret...

kézműves termék, készítette: tuzcica
késztermék, azonnal szállítható
anyaga: vörösréz,, iszapfesték, bársonypaszpartu, képkeret
technika: tűzzománc

Pipacsok   
   

Pipacsok leírása

késztermék, azonnal szállítható

A kétegyházi alkotótáborban készült ez a kép , vörösrézre , tűzzománc technikával.Fekete bársony paszpartun van a három pipacs. Mérete 36x32 cm

Pipacsok jellemzői

kézműves termék, készítette: tuzcica
késztermék, azonnal szállítható

technika


színek

termékkód
3306133

feltöltve
2018. december 20.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Pipacsok szállítása

A képeket, ékszereket pukkanos, bélelt borítékban küldöm. Amennyiben a szállítás során sérül, kérlek jelezd, és megbeszéljük. Kérésre, ha 15 napon belül visszaküldöd a képet,vagy az ékszert visszatérítem az árát . Az ékszereket speciális ékszerragasztóval szerelvényezem, de ha véletlenül elválik a ragasztás díjmentesen megcsinálom. ( a postaköltséget kell csak megfizetni) 2017-től levélként tudom feladni a 324 mmx229 mm x24mm méretet meg nem haladó küldeményeket. Ennek ára 100gr-ig 650.- ft 250 gr-ig 735.-Ft Vagy kérheted postán maradó küldeményként is a fenti áron, ha a méret nagyobb. (a szállítási ár függ a súlytól, ezért ezt mindíg utólag tudom pontosan megadni. A Meska nem kezeli a súlyt.
A fenti méretet meghaladó küldeményeket csak csomagként veszi fel a posta, amelynek díjszabása 1490.-Ft. . Futárszolgálattal GLS 1250.--Ft a szállítás.
A postán maradó küldeményekről a posta nem küld értesítést. Feladás után mindíg megírom a küldeményazonosítót. Arra hivatkozva kell a postán keresni. Kérlek ezt 14 napon belül tedd meg, mert azt követően a posta visszaküldi .


Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 445 Ft 445 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel 490 Ft 490 Ft

Pipacsok alkotója: tuzcica

tuzcica Meska interjú az alkotóval »

A tűzzománc mellett a fusing technika is felkeltette az érdeklődésemet. Saját tervezésű üvegékszereimet, akár kombinálva tűzzománccal is, megtalálod a boltomban.Az ékszerek készleten vannak, de kérésre egyéni kívánság alapján is elkészítem a kívánt darabot.
Az ékszereket gondosan csomagolva küldöm. 15 napig indoklás nélkül kicserélem, vagy visszaveszem.
Köszönöm hogy benéztél hozzám

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: