Ez a csokor postázásra kész!Rózsaszín és ekrü szirmokból nagy szeretettel és gondossággal a szabástól a csomagolásig. A fotókat mindig...

kézműves termék, készítette: gemma
késztermék, azonnal szállítható
anyaga: textil
technika: mindenmás, virágkötés

Nosztalgia rózsacsokor


   
   

Nosztalgia rózsacsokor leírása

késztermék, azonnal szállítható

Ez a csokor postázásra kész!Rózsaszín és ekrü szirmokból nagy szeretettel és gondossággal a szabástól a csomagolásig.

A fotókat mindig úgy készítem, hogy ne
módosítsák a valóságot, ám a monitorok minimálisan csalhatnak az árnyalatot tekintve. Így amennyiben nem vagy biztos benne, hogy valóban "ő a Te csokrod", szívesen küldök színmintát levélben. Ezt belső üzenetben - még a vásárlást megelőzően - tudom biztosítani.

Néha megkérdezik: selyemvirágból? De nem. Minden egyes szirmot külön formázok és varrok össze. (Több, mint 600!) Saját magam által kidolgozott módszerrel.

A nyele nagyon finom puha réteget kapott, hogy ne csupán nagyon biztonságosan stabil, de kellemes tapintású is legyen - így még jobb érzés lesz kézbe venni.

Nagyon stabil, tartós. Örök darab lehet.

Az alja készülhet tüllel, levéllel vagy akár csipkével. A virágok kiegészíthetők gyöngy-girlanddal.

Nincs két egyforma csokor, ám ha ezt a terméket rendeled meg, egy azonos színvilágú egyedi csokor készül kifejezetten a Számodra. Rusztikus, mégis modern.


Tökéletes ajándékként, esküvőre, anyák napjára vagy akár asztalközépnek. Örök emlék lehet. :)


Átmérője kb. 18cm.(Minimálisan változhat.) (kb.5cm-rel agyobb átmérővel is rendelhető, ám úgy az ára változik.) Az utolsó fotó arra illusztráció, hogy milyen a nagyobb méret hatása.
Koszorúslány-csokrok is rendelhetőek hasonló stílusban.

Ha 24 órás kézbesítést kérsz az elkészültét követően, azt belső üzenetben jelezd! Ennek a költsége 1800Ft. (2kg-ig)
***************************

Hasonló csokor megrendelhető egyedi változatban, színben, kiegészítőkkel s ára ennek függvényében változik. Ám mindenképp tartsd szem előtt, hogy a megvarrása nagyon hosszú folyamat, így akár több hetet is igénybe vehet az.

Nosztalgia rózsacsokor jellemzői

kézműves termék, készítette: gemma
késztermék, azonnal szállítható
anyagszínek

termékkód
3301493

feltöltve
2018. december 12.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Nosztalgia rózsacsokor szállítása

Termékeim postázási díja a Magyar Posta 2017. januárjában módosított díjszabása végett egységesen 1800Ft-ra változott.- a csokrokat leszámítva többnyire 900Ft. (MInden eltérő esetben a termék leírása alatt megtalálható.) Akkor is, ha egyszerre több terméket vásárolsz. Ajánlottan, biztonságos, dobozos csomagolásban érkeznek. Hozzáadott tételek együttes vásárlása esetén plusz szállítási költség nem merül fel.

Sokkal kedvezőbb azonban a Foxpost csomagautomatán történő termékátvétel. (Legtöbb bevásárlóközpontban megtalálható már!) Így mindössze 800Ft a szállítási költség és rugalmasan felvehető. A csomag automatán történő átvételéhez a megrendelésben megadott telefonszámra érkezik a kinyitáshoz szükséges számkód SMS-ben. (Ha szükség van rá, szívesen segítek.)
A feladást követően 1-2 napon belül érkezik meg a termék.
Mindössze azt kell kiválasztanod és megüzenned, melyik automatán szeretnéd átvenni a csomagot. Az alábbi link segít:

https://www.foxpost.hu/csomagautomata-kereso/Milyen garanciát kínálok? Mivel a monitor olykor csalóka lehet, így a virtuális vásárlás talán elbizonytalanít. Ám ha bármilyen okból (pl. nem tökéletesen azt az ekrü árnyalatot szeretnéd) nem lennél 100%-osan elégedett, csupán vissza kell küldened a terméket (ugyanolyan állapotban és ugyanolyan biztonságos csomagolásban), én pedig visszautalom az árát (a postaköltséget leszámítva) -vagy megbeszélhetjük a változtatást is. Így nincs vesztenivalód. :) A csomagautomatán történő visszaküldés 14 napon át ingyenes!


Amennyiben eltér a számlázási cím a szállítási címtől, kérlek, a legrövidebb időn belül jelezd! (Köszönöm)

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 1 000 Ft 1 000 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel 1 800 Ft 1 800 Ft

Nosztalgia rózsacsokor alkotója: gemma

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: