Gyöngyfűzéssel, üveggyöngyből készült, kicsit keleties hatású, zsályaleveles nyaklánc. A nyakék domináns eleme, a zsályalevél-medál, me...

képzőművész termék, készítette: barsonytalp
késztermék, azonnal szállítható
anyaga: üveggyöngy, kerámia medál alap, damil, fém ékszeralkatrész, lánc
technika: gyöngyfűzés, kerámia

barsonytalp szabadsága vagy egyéb elfoglaltsága miatt ideiglenesen nem tud szállítani, ezért termékeit 2019. 03. 24-ig nem lehet megvásárolni.

Megvásárolható hasonló termékek

Türkiz zsályaleveles nyakbavaló


   
   

barsonytalp szabadsága vagy egyéb elfoglaltsága miatt ideiglenesen nem tud szállítani, ezért termékeit 2019. 03. 24-ig nem lehet megvásárolni.

Megvásárolható hasonló termékek

Türkiz zsályaleveles nyakbavaló leírása

késztermék, azonnal szállítható

Gyöngyfűzéssel, üveggyöngyből készült, kicsit keleties hatású, zsályaleveles nyaklánc. A nyakék domináns eleme, a zsályalevél-medál, mely szintén kézzel készült kerámia, valódi zsályalevél lenyomattal, akrilfestékkel festve, viaszpasztával maszatolva.

A nyaklánc hossza 42 cm.

Türkiz zsályaleveles nyakbavaló jellemzői

képzőművész termék, készítette: barsonytalp
késztermék, azonnal szállíthatószínek


termékkód
3333049

feltöltve
2019. január 31.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Türkiz zsályaleveles nyakbavaló szállítása

Üvegmandala, egyéb üvegtermék vásárlásakor postai szállításnál mindenkor a "törékeny kezelés" választását ajánlom, ( a normál postai alapdíj 100%-a) sima csomagként csak külön a vásárló kérésére postázok, és ebben az esetben természetesen nem tudok felelősséget vállalni a termék épségéért. Amúgy sem, de akkor kifizeti a posta, és varázsolok egy újat. :) Amennyiben a "törékeny kezelés" opciót választva a terméket bárminemű károsodás éri a posta hibájából, úgy kérlek azonnal értesíts, hogy nekiállhassak a szilánkosra tört üvegizémicsoda pótlásának. :) Az MPL futárszolgálatnál a 2017. január 1.-től érvényes postai díjak szerint a törékeny kezelés az alapdíj +100%-a! A törékeny termékeknél feltüntetett árak már a felárral terhelt árak.

Szállítás kavicsoknál: amennyiben egyszerre több követ vásárolsz, mielőtt megvásárolnád, kérlek mindenképpen egyeztessük a szállítást. Értelemszerűen egy 20 dkg-os kavics szállítása nem ugyanannyiba kerül, mint egy 2 kg-os óriás szörnyé, kiszámolom, milyen szállítás lenne számodra a legolcsóbb.
Személyes átvételre XXI. Csepel központjában van lehetőség.

A szállítási díj "több termék vásárlása esetén" pontban megadott árak mindig az adott termékkel azonos fajtájú, és hasonló súlyú termékre vonatkoznak! ( mandalánál + 1 mandala, köveknél + egy hasonló méretű kavics stb.....) Amennyiben nem vagy biztos a szállítási költségben, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot, mielőtt kosárba teszed a terméket.

Köszönöm, hogy benéztél, további jó nézelődést! :)

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 525 Ft 565 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel 590 Ft 665 Ft

Türkiz zsályaleveles nyakbavaló alkotója: barsonytalp

barsonytalp

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: