" - No, kicsi gazdám, hogy menjek? Úgy, mint a szél, vagy úgy, mint a madár, vagy még ennél is sebesebben: Úgy, mint a gondolat? " A ke...

kézműves termék, készítette: egszeresz
rendelésre készül, elkészítési idő: ~7 nap
A termék a képen láthatóval szinte azonos lesz, kisebb eltérések előfordulhatnak.

anyaga: ezüst
technika: ékszerkészítés, ötvös

Lovas gyűrű egyedi felirattal   
   

Lovas gyűrű egyedi felirattal leírása

rendelésre készül, elkészítési idő: ~7 nap
A termék a képen láthatóval szinte azonos lesz, kisebb eltérések előfordulhatnak.


" - No, kicsi gazdám, hogy menjek? Úgy, mint a szél, vagy úgy, mint a madár, vagy még ennél is sebesebben: Úgy, mint a gondolat? "
A keleti világkép szerint, 2014 január végétől beköszönt a ló éve. Hogy ez mit jelent, azt nem tudom, így nem tudok másról írni, mint a bennünk élő ló archetipikus jellegéről, arról az ?aranyszőrű? paripáról, ami mindannyiunkban bennünk él, és elképzelhető, ebben az évben úgy fognak állni a csillagok, hogy a bennünk élő táltos paripa szabadabban tud kibontakozni, mint az eddigi években.
Ha ez valóban így lenne, vagy lesz, annak igazán örülni fogok, mivel ez a mesebeli ló, nem más, mint az az energia, aminek segítségével az ember gondolata szárnyalhat, a legmagasabb hegyre is feljuthat, legyőzhet vele minden akadályt. Intuíció, amire figyelve és megértve és megzabolázva eggyé válik lovas a paripájával és úgy teljesedik ki az élete, hogy elkapja sorsa fonalát, célba érnek a tettei.
Mindenkinek meg van az esélye rá, hogy az égi ménesből megzabolázzon egy táltos paripát. Egy feltétele van csak. Az az apró pici arany hajszál, ami összeköti a földet az éggel. Ha nincs az emberben szikrája sem annak, hogy legalább egy hajszállal összeköttetést érezzen az éggel, akkor akármilyen magas hegyre is másszon fel, mindig le kell majd jönnie róla magányosan. Egyedül.
Ha ?megnő? ez az aranyhajszál a ?fején?, akkor már esélye van arra, hogy lovat szerezzen. Pontosan azt a táltos lovat, amit ő teremt a gondolatával. Pontosan azt a paripát fogja kapni az égi ménesből, amivel a saját akadályait le tudja győzni, hiszen a ló is belőle ered és az akadályok is.
? és amikor eljön az a nap, hogy a táltos ló elébünk toppan, pontosan úgy fog lépdelni, ahogy a szívünk dobban. Parazsat eszik és lángot szór. Fénylény. Tiszta lélek. Ha szívünk együtt tud dobbanni lelkünk tiszta felével, akkor csodákra leszünk képesek.
Most, hogy karácsony elmúlt, és a fény egyre jobban megerősödik egészen Szent György napjáig, ráadásul a csillagok is a Ló évében járnak, ami kifejezetten Nap szimbólum, minden adott arra, hogy felélesszük magunkban a táltos paripánkat. Egyetlen egy hajszálon múlik. Egy arany hajszálon.
- Jól van kicsi gazdám, tudom én, mi a szíved szándéka. ? mondja a ló a mesében. A szívünk szándéka. Nem az eszünk, nem azt tudja a ló, hogy mire gondolunk, hanem azt, mi szívünk szándéka. Hallgass a szívedre és együtt fog dobbanni a paripával.

Köszönöm, hogy elolvasták!

Fehér Péter


Ezt vágtázó lovakkal díszített gyűrűt még egyedileg készítettem régebben valaki számára, de újra elkészítve kívánság szerint egyedivé lehet tenni.


Lovas gyűrű egyedi felirattal jellemzői

kézműves termék, készítette: egszeresz
rendelésre készül, elkészítési idő: ~7 nap
A termék a képen láthatóval szinte azonos lesz, kisebb eltérések előfordulhatnak.

anyag

saját alapanyag
minden


jellemző

színek

termékkód
3319594

feltöltve
2019. január 13.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Lovas gyűrű egyedi felirattal szállítása

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
háztól-házig futár előre fizetéssel 1 499 Ft 1 499 Ft
postaköltség díszcsomagolással együtt 1 900 Ft 1 900 Ft

Lovas gyűrű egyedi felirattal alkotója: egszeresz

egszeresz Meska interjú az alkotóval »

Sok szeretettel üdvözlöm! Köszönöm, hogy benézett hozzám!

Én egy lassan elfeledett, egyre ritkább mesterség, az ezüstművesség gyakorlója vagyok. Eredeti szakmám az aranyművesség, de a 20 év munkával eltöltött idő alatt egyre jobban az ezüstművesség felé fordultam.
Termékeim között saját készítésű ezüst tárgyak, ékszerek, miniatúrák, kisplasztikák és sok más különlegesség és érdekesség található. Az alkotásaim többsége egyedi alkotás, vannak köztük zsűrizett dolgok is. Minden tárgy a két kezem munkája, szívesen és lelkesen készítem őket. Az ékszereimet és miniatúráimat ugyanazokkal a módszerekkel és technikákkal készítem, mint régen a céhes időkben, a kicsi manufaktúrák idejében. Az ékszereim teljesen egyediek, saját tervezésűek, többnyire mély szimbolikával és filozófiai tartalommal rendelkeznek. Az ezüsttárgyaim és miniatúráim között vannak régiség-másolatok is.
Elképzelhető, hogy találkoztak már velem kézműves vásárokban, évek óta részt veszek ilyen rendezvényeken. Sok kedves visszatérő vásárlóm örömére most itt a Meskán is megjelentem.
Mindent megteszek, hogy a leendő és meglévő vásárlóim tökéletesen elégedettek legyenek a megvásárolt alkotásokkal. Szívesen válaszolok minden érdeklődő nemesfémekkel, tárgyakkal, ékszerekkel stb. kapcsolatos kérdésére.

Az internet egy sajátos felület, kölcsönös bizalmon és megértésen alapszik. Remélem, hogy az Ön bizalmát is elnyerem!

Kérem, nézzenek körül nálam! Biztosan találnak valami szép és különleges dolgot, ami elnyeri a tetszésüket!

A Meska által készített interjúban egy kicsit közelebbről is megismerhetnek.

Fehér Péter ékszerész ( égszerész )

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek