Romantikus rózsaszín házikó varrónőknek

Romantikus rózsaszín házikó varrónőknek Az ajándék környezetbarát festékkel felületkezelt. Örökzöldekkel, természetes anyagokkal dís...

kézműves termék, készítette: ajulia
késztermék, azonnal szállítható
anyaga: fa házikó, miniatűr kellékek, természetes anyagok, csipke, rózsa
technika: famegmunkálás, mindenmás

Romantikus rózsaszín házikó varrónőknek


   
   

Romantikus rózsaszín házikó varrónőknek leírása

késztermék, azonnal szállítható

Romantikus rózsaszín házikó varrónőknek

Az ajándék környezetbarát festékkel felületkezelt. Örökzöldekkel, természetes anyagokkal díszített, dekupázsolt rózsás tetővel

RENDELHETŐ MÁS MESTERSÉGEKHEZ, HOBBIKHOZ, ROKONI TITULUSOKHOZ KAPCSOLÓDÓAN IS!!!


Mérete: 12x17x13 cm

Romantikus rózsaszín házikó varrónőknek jellemzői

kézműves termék, készítette: ajulia
késztermék, azonnal szállítható
termékkód
3294121

feltöltve
2018. december 4.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Romantikus rózsaszín házikó varrónőknek szállítása

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Postai küldemény előre fizetéssel 1 200 Ft 700 Ft

Romantikus rózsaszín házikó varrónőknek alkotója: ajulia

ajulia
Üdvözöllek boltomban.

Életem során folyamatosan a harmóniát keresem. Ezt szeretném megteremteni családunkban, otthonunkban, óvónőként a munkám során, és a házikóim megálmodásakor is. A kreativitás betölti az ünnep- és a hétköznapjaimat. Kedvenc színeim a kék a zölddel, a púder és az ekrü. Szeretem a természetességet, a természet pompázó árnyalatait.
Szívem csücske a zene és a fotózás. Szeretem pozitívan látni és láttatni a világot, megtalálni szépségeit a hit erején keresztül.

Gyermekkorom óta meghatározza életemet az alkotás öröme. Már pici lányként is vonzódtam a természetes anyagokhoz, különösen a fa szépsége ejtette rabul a szívem. Ezen túl rajongtam a színes kelmék különböző textúrái iránt. Tini lányként szabtam-varrtam, később óvónői diplomám mellé varrónői képesítést is szereztem. Családi vállalkozásunkban bútortervezéssel foglalkoztam, ezáltal közel kerültem a lakberendezés világához, tanultam és a képesítést is megszereztem.
A madarak iránti rajongásom vonzott a fa madárodúk- és etetők felé, egyedi madárházikókról álmodtam. Most ezt a szenvedélyemet élem az ajándékházikók készítésével.

Elsősorban természetes anyagokkal dolgozom. A fa illatának bűvöletében alkotok, ezért a fa az elsődleges alapanyag, szárított növényekkel és préselt virágokkal díszítek, előszeretettel használom a természet kincseit... egy parányi kagyló, különleges formájú termés, egy-egy színes madártoll adja az alkotásaim egyediségét. A dekorációban is törekszem a természetességre, és szívesen alkalmazok miniatűr kelléket is.

Úgy érzem, hogy mindig az aktuális alkotásom hoz lázba és az köti le minden gondolatomat, minden szabad percemet. Ugyanakkor úgy vagyok, mint anyaként a gyermekeimmel, óvónőként a csemetéimmel, mindegyik gyerkőcöt másért és másért szeretem. Hiszen a házikók köré más és más történetek szövődnek, híd lehetek az ajándékozó és az ajándékozott között, az alkotás öröme az ajándékozás szeretetével megsokszorozódik.

A házikó, mint forma, számomra szimbóluma az otthon melegének, az összetartozásnak, a meghitt együttlétnek. Mivel életemben a család a legfontosabb, ez ösztönöz az alkotásokban is.
A természet iránti szeretetemet is tovább adhatom ezáltal mások felé, remélhetőleg ösztönző hatással.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: